anka_d
Fanka BB :)
Ewa ja jestem kurdupel a w liceum grałam jako obrotowy w koszykówkę
Martwiłam się trochę żeby moja Maleńka dobrze się rozwijała... ale Wy i lekarz mnie uspokoiłyście
Macie rację z tym różowym, z ciekawości poprzeglądałam sobie oferty kilku sklepów internetowych
chyba będę kupować dla chłopca dopóki się da... tam dominuje niebieski, zielony i czerwony...
Słuchajcie poszukuję w związku z tym jednej rzeczy, koniecznie musze mieć! Spinki do włosów w kształcie wiewióreczek... możecie się ze mnie śmiać ale spotkałam tylko różowe (shit) motylki i biedronki
Jak któraś dorwie wiewiórki proszę mnie powiadomić to nabędę 
Ja sie nad nikim nie znęcam, ja bronię prawa plemnika do godnego życia
Majuśka dlatego mówiłam że muszę sobie chlapnąć brandy... niestety póki co mój ulubiony trunek tylko w marzeniach....
Martwiłam się trochę żeby moja Maleńka dobrze się rozwijała... ale Wy i lekarz mnie uspokoiłyście
Macie rację z tym różowym, z ciekawości poprzeglądałam sobie oferty kilku sklepów internetowych
chyba będę kupować dla chłopca dopóki się da... tam dominuje niebieski, zielony i czerwony... Słuchajcie poszukuję w związku z tym jednej rzeczy, koniecznie musze mieć! Spinki do włosów w kształcie wiewióreczek... możecie się ze mnie śmiać ale spotkałam tylko różowe (shit) motylki i biedronki
Jak któraś dorwie wiewiórki proszę mnie powiadomić to nabędę 
Ja sie nad nikim nie znęcam, ja bronię prawa plemnika do godnego życia

Majuśka dlatego mówiłam że muszę sobie chlapnąć brandy... niestety póki co mój ulubiony trunek tylko w marzeniach....
Ostatnia edycja: