Anka_d, ja bym tam problemu nie miala - w starym piecu... Byle z fantazja, panie, byle z fantazja!;-)
Ja sie zastanawialam nad ZZO, ale.. przeszlo mi. Poczytalam o komplikacjach, wiem, ze w tutejszym szpitalu mieli ostatnio wpadke jak cholera - dam sobie rade bez.
W***** mam. Maksymalnego. Kto? Oczywiscie tesciu. (Blad gramatyczny celowy.) Ten facet wnerwia mnie organicznie, odleglosc jak sie okazuje nic nie zmienia. Wlasnie sprzedaje moj motocykl, mimo ze mial powiedziane, ze Cubus nie jest do sprzedania. Jego zdaniem mam g.. do gadania bo Cubus jest na Rajmunda i to Rajmund mi go kupil, co jest prawda, ale z tym motorkiem wiaze sie kupa moich przygod (z wypadkiem i szyciem ryja wlacznie), i nawet jesli to zabawka nie motor (90cm pojemnosci) to jest swoistym fenomenem konstrukcyjnym, ciekawostka na polskich drogach, moja kochana zabawka i chcialam zeby na mnie w PL czekal. Bo jemu w sumie nic nie bedzie jak postoi, byle go przepalic od czasu do czasu, dac popyrkotac, a to i mlody chetnie zalatwi bo lubi sie pod garazami poujezdzac. Ja wiem, ze Cuba to taki remizowy lans bardziej i jak sie ktos nie zna to sie krzywi, ale to jest naprawde perelka, na liscie Dicovery najlepszy motocykl swiata. Drugiego takiego nie bede miala - na nim rozwalilam pysk i po szyciu powiek pojechalam dalej, to on dostawal w pi...du tak, ze malo go silnik nie wyprzedzal, a jednak darl do przodu ile mogl, to na Cubie wracalam w burzy z KRK, jadac 60km ponad 3h, to z Cuba robilismy trasy po 300km dziennie... Z tym malym miejskim motorkiem, ledwie 85kg wazacym - ja ciezsza od niego, do tego bagazniki, "pajak" na kanapie... I Cuba szedl. Mam ochote gryzc. Zeby bylo smieszniej, dziadek ucieszony ze sprzeda go za 3,5 klocka, a w UK na ebay'u te motorki nizej 1000 funtow nie schodza za cholere! Tylko w PL nikt nie da 5 tysi za takie cos:
Redirect Notice Chyba ze naprawde sie zna na temacie. Bo na zlotach Cubus byl zawsze ciekawostka - ludzie od wielkich maszyn robili sobie fotki z Cubusiem, ogladali go... Bo w PL Cubusiow nie ma... I - kurde - dziadek go pchnie komus, kto mi pupilka zarznie??