reklama

Ciąża po 40

Heloł kobiałki :)

Gosiu, śliczna księżniczka :) Przesłodka :)

Wy tak o tych zwierzakach to ja też Wam powiem - sunia moich rodziców, Żaba, doskonale ignoruje małą. Po prostu jakby tam powietrze a nie dziecko było. Zero zaciekawienia. To jej zachowanie jest aż śmieszne - może po prostu trochę się boi nowego zapachu, nie wiem.

A moje dziecię błogie dzisiaj nie spało od 13.45 do 20.30 :) a właściwie łącznie może z pół godziny przespała. Nie, żeby dużo płakała - no trochę, bo senna była, pospała 5 minut i już wypoczęta :) Może chociaż w nicy pośpi.

Kurczę, jak mi Was brakuje :)
Buziaki i do następnego razu :)

reklama
oooo teraz ja przed Anką:)

na kawę zapraszam:)

Mała co 4 godzinki się budzi....pielucha, jeść i śpi no....może nie na klaśnięcie ale w końcu zasypia:)

Ewa co tam u ciebie??

wszystkim do buta wrzucam słodyczy:-):-)

dziewczyny jakie pieluchy używacie bo mam wrażenie że te hagisy choć najmniejsze to są do d...py bo kupkę trzymają przy pupci a wczoraj wzięłam pampersa i kupa była w pieluszce tam w środku a nie przy pupci..................

Ostatnia edycja:
Spóźniłam się Gosia dzisiaj :-D ale pewnie dlatego że rano z rozpędu weszłam w doniczkę i wywróciłam takie wielkie zielone, od rana zafundowałam sobie miotłę i sprzątanie ziemi :-D

Dzisiaj Mikołajki to dla mamuś wrzucam do skarpety dużo snu, dla pociech pampersy a dla brzuchatych szybki poród :-D :-D :-D

Hejka!
To ja do skarpety dorzucę rózgi, bo tu same niegrzeczne mamuśki:-D
Gosiu ja na razie używałam Rossmanowskich Babydream - "takie se" ( nie sa bar4dzo chłonne,mam wrażenie, że skórka jest wilgotna ) Pampersy normalne - spoko i teraz kupiłam w promocji te Pampersy w białym worku , takie super delikatne i są super, cieniutkie, mięciutkie, kupa z dala od doopki, były w Rossmanie 72 szt. za 39 zł :)

Ogarnęłam chałupkę porządnie, obiad nieco później nastawię i mogę teraz leniuchować :-D Chyba chciałabym miec więcej zajęcia a tyle trzeba jeszcze czekać nim na swiat przyjdzie moja księżniczka:baffled: Zanudzę się kompletnie w te zimowe miesiące, bo ile można latać na miotle albo grzebać w garach :-D Wiosną chociaż można poskubać na rabatkach kwiatowych... Robert mówi, że niedługo zetrę politurę z paneli podłogowych albo wyszoruję dziury w ladach kuchennych... mądrala jeden bo sam ma nadmiar pracy i po powrocie do domu marzy tylko o odpoczynku i ciepłej kołderce:-D

Nawet zapomnialam ze dzis Mikolaj... Eh, sie czlowiek zakalapuckal... Cos mi wpadlo fajnego z zw. z dzieckiem i kotami - wyglada bardzo optymistycznie...
JAK DZIECKO Z KOTEM...

Zapowiedzial mi sie wizytator z Child Centre - ten przed urodzeniem sie dziecka. Ciekawe jak mu sie kotecki spodobaja... Bo mnie to juz podqrwia - bedzie mi po chalupie lazil i sypialnie zwiedzal zeby przeniuchac czy dziecko bedzie mialo dobre warunki...

Odeszla... Jakkolwiek ciezko dotknal ja los, odeszla wielka artystka, osoba niezwyklej wrazliwosci.

http://www.youtube.com/watch?v=mae27a4Hv9Q&feature=related

Mamo, smutno tu i obco
drzewa inne rosną
i ciszy nikt nie zna tu

Mamo, nie myśl, że się skarżę
żal mi tylko marzeń
dziecięcych dni, moich dni

Widzę znów nasz dom
ciebie mamo w nim
wspominam stary klon
ciemny i wysoki jak dym

Mamo wołam twoje imię
znowu jesteś przy mnie
jak za dawnych lat

Widzę znów nasz dom
ciebie mamo w nim
wspominam stary klon
ciemny i wysoki jak dym

Mamo w sercu cię kołyszę
list do ciebie piszę
ciemny jak ta noc

To nieprawda mamo
jutro wyślę inny list
jest dobrze mamo,tak jak miało być,
a ty mamo śpij
jeszcze noc dobrze śpij
o mamo....

Ostatnia edycja:
reklama
Ewuś, ja miałam 5 października wizytę i stwierdzone rozwarcie na 1,5 cm, a urodziłam 6 listopada :)))))))))) No ale miejmy nadzieję, że u Ciebie będzie szybciej bo te ostatnie chwile to mordęga jest .
A my dziś z młodą byliśmy na wizycie kontrolnej, no i wszystko git, waży 5 kg :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry