Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
W nocy śpię, w ciagu dnia ucinam sobie małą drzemkę
chłopcy przesypiali nawet karmienie
i zostało im do dziś.....
kiedyś pisałam co było u mnie a ja zaczęłam z grubej rury od dwóch tetrowych i flaneli, czyli jak masz wkładać tylko jedną malutką pieluszkę to jest to zapobiegawczo. Chyba nie musisz się aż tak bardzo zamartwiać
a na artykuły dla dzieci obecnie nie ma VAtu więc chyba będzie 16% in plus... Zresztą wystarczy, że podniosą ceny paliwa czy prądu a już będziemy miały galopujące podwyżki dokładnie wszystkiego

babka jest niesamowita dzisiaj ją spotkałam w szpitalu i mówię że chyba mam za mało pokarmu a ona że nie jem i to dlatego! to ja że jem tylko wie pani czsem w biegu trochę to ona że stary ma mi do buzi wkładać - coś czuję że i mu się oberwie za to karmienie
Chyba nie za wcześnie, my też dość wcześnie się wietrzyliśmy a potem spacerki. Trzeba chyba wykorzystać, póki w miarę ciepło, bo jak zima nadejdzie to już nie będzie tak przyjemnie.
A nie lubię jej przewijać rozpinając śpiochy na dole o odsuwając część ubranka pod plecki bo mam wrażenie, że to ją gniecie. Ale śpiochy też mamy, żeby nie było
....zresztą gdzie tam ubranka, na same pampersy i chusteczki idzie kupa kasy, a gdzie reszta
W grudkiu wypada nam małą zaszczepić, bierzemy 5w1 i rotawirusy to jest ok.460 zł + mi wypada do gina pójść na kontrolę czyli 150 , 6 stów w pałę na dzień dobry
, a gdzie święta, gwiazdka itp. ( sylwester nas przynajmniej w tym roku niedużo wyniesie 
)
Dzięki temu cała wyprawka plus ciuszki do 82 cm kosztowały mnie na razie 120 zł! Brakuje mi tylko półśpiochów do body i albo dostanę z moich źródeł albo dokupię 3 pary. Szafy mam zawalone ubrankami, czapkami, skarpetkami