reklama

Ciąża po 40

Niee... mam smutny dzien dzis... jakis taki ze lzami w oczach na okraglo...
jutro mam wizyte (wizytacje?) z child centre. jak sie komus wydaje ze wpuszcze do sypialni zeby sobie lozeczko oblookali, to blad u podstaw myslenia - nasz sypialnia to nasza prywatna strefa. z reszta... nie mam odpowiednio duzej szafy zeby pomiescic trupa, a jak visitor(ka) zobaczy ze 3 kotecki oddajace sie sennym marzeniom w dziecinnym lozeczku, to na bank zejdzie. wiecej niz 3 na raz sie nie miesci niestety. pierdziele, musze ogarnac salon z moich robitkowych balaganow...

reklama
Ewa ja do szpitala jechałam z 1 cm i poszło zobacz o ile do przodu już jesteś!! o cały 1 cm!! czasami to godzina dwie skurczy:)
ja świstakuję dziewczyny...ciężko....:crazy:
Kłaczku a ty się nie smuć to ona przychodzi do ciebie więc ona ma problem nie ty:)

ide zaraz małą ochlustać i może będę miała chwilkę żeby dom ogarnąć

A ona to mi moze... Albo "braknie mi angielskiego" zeby zrozumiec, albo jej wyjasnie, ze lazenie po calym domu narusza moja prywatnosc bo w mojej kulturze goscie sie tak nie zachowuja, wiec albo zachowuje sie jak gosc, albo wypad. A jesli cos jeszcze, to jest to dyskryminacja na tle kulturowym. A oskarzenia o dyskryminacje to tu sie koszmarnie boja. Krotkie szachy.

Cześć dziewczyny :)
Ewuś, ja do szpitala pojechałam z 1 cm - już niedługo Ty pewnie też pojedziesz :)
Majuska, Twoja malutka waży tyle co moja teraz :) No, może moja parę deko więcej ;)
Gosiu, ja używam na zmianę Bella Happy i Pampersów, są dobre, małą w zasadzie wcale się nie odparza. No raz mi się zdarzyło, ale to już dawno i nie pamiętam.
Kłaczku, nie martw się - przecież niedługo będzie dzieciak :):):) Czy to nie Ty po Ewci rodzisz?
Dziewczyny, mały sukces - dzisiaj mała sama zasnęła w łóżeczku - bez suszarki :):):) Wprawdzie jedna jaskółka wiosny nie czyni ale mam nadzieję, że w końcu się nauczy :)
Byłyśmy na usg bioderek i brzuszka w związku z przepukliną. Przepukliny NIET!!! Ale za to węzły chłonne powiększone, trzeba sprawdzić a w bioderkach nie jest tragicznie ale modelowo też nie i mam dodatkową pieluszkę wkładać niestety. To chyba nie jest zbyt wygodne dla dzieciaka.

Buziaki i miłęgo wieczorku :)

Kłaczek - u nas takich wizyt (wizytacji) nie ma, mnie to tam rybka, ale tym irlandzkim mamom, zwłaszcza niektórym, to przydałaby się taka kontrola co miesiąc, albo i częściej. Najlepiej w poniedziałek z rana.

Kłaczku nie bądź smutna:):) TY sobie z tą cipą angielską nie poradzisz!?!? wzrokiem ją do parteru sprowadzisz:)!!:tak::tak:
.
Basiu no to jest sukces!!! bez suszarki:) Basiu węzły się powiększają przy byle katarku ale sprawdzić trzeba:) ciekawe kiedy moja zaśnie bez cycka:) mam wrażenie że jak będę miała 50 lat:szok:

ja to mam wrażenie że jak się tak łazi do tych dochtorów to oni muszą coś wymyślać bo toć przecież inaczej na głupków wyjdą nie? a to mądrzy ludzie.....jakby
ja z Hanką jutro jade jeszcze do przychodni szpitalnej i jedyne na co czekam to ważenie malucha bo już sama nie wiem czy ona na tym cycku nie głodna:confused2:
idę dalej chałupę ogarniać wrrrr

Ostatnia edycja:
Dzień dobry z kawą:-D
Gosiu dziś ja pierwsza ale nie kopałam doniczek w pokoju :)))
Kłaczek lepiej się czujesz psychicznie?

Póki co u nas śniegu jeszcze nie ma a zapowiadają temperaturę na plusie i mam nadzieję, że tak będzie do końca zimy :-D Pewnie nadzieje się nie ziszczą, ale każdy kolejny dzień to jeden dzień bliżej do wiosny bez mrozów i śniegu... no i drogi nie są śliskie, co przy polskim odśnieżaniu jest wręcz cudowne:)))
Zapraszam na kawę i herbatę

reklama
dzień doberek:)

dzisiaj to ja Aniu mam wrażenie że całą noc donice przewracałam:szok:
Katrina znajdę chwilkę...... pewnie za pięć lat:szok:

Kłaczku jak tam??:-):-):-)

dziewczyny ciężarówki: śpijcie ile wlezie bo potem to koniec....czarna doopa:-p

ps: Aniu wysyłkę zleciłam wczoraj mamie więc jak ją znam to dzisiaj na pocztę pójdzie:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry