Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Teredka masz wielką rację, że to są najpiękniejsze chwile w życiu.Oj jak tu dzisiaj sielankowo , oby tak zawsze same dobre wpisy na nas czekały [emoji7]
U mnie też niesamowite odczucia, od wczoraj moja kruszynka szczerzy do mnie już świadomym bezzębnym uśmiechem od ucha do ucha i wpatruje się we mnie tymi granatowymi oczętami jakbym była ósmym cudem świata[emoji173][emoji173]
To najpiekniejsze chwile w życiu.
Teredka, bo jesteś ósmym cudem świata, i ona to wie❤.Oj jak tu dzisiaj sielankowo , oby tak zawsze same dobre wpisy na nas czekały [emoji7]
U mnie też niesamowite odczucia, od wczoraj moja kruszynka szczerzy do mnie już świadomym bezzębnym uśmiechem od ucha do ucha i wpatruje się we mnie tymi granatowymi oczętami jakbym była ósmym cudem świata[emoji173][emoji173]
To najpiekniejsze chwile w życiu.
[emoji3059][emoji2956][emoji8][emoji847]Teredka, bo jesteś ósmym cudem świata, i ona to wie[emoji173].
Hej,Muszę przyznać, że gdyby nie to forum nie wiem jak poradzilabym sobie emocjonalnie e. Zaczynam 26 tydzień ciąży i w dalszym ciągu miewam chwile załamania ale Wasze posty daja mi nadzieję, że będzie dobrze, że kiedy urodzi sie Mała bede najszczesliwsza na świecie. Na razie tego nie czuję tylko sie zamartwiam. Mieszkam na wsi, wszyscy się tu znają i czuje się skrępowana tą ciąża, ze wzgledu na mój wiek. Poza tym dla części mojej najbliższej rodziny moja ciaza jest tematem tabu. Żadnych pytań o dziecko, o moje samopoczucie, nic, tak jakbym nie byla w ciąży. Jedna z tych osób 2 razy podczas jakiejs rozmowy powiedziała, że przecież "dorośli ludzie wiedzą co robić zeby nie mieć dzieci, wpadki zdarzaja sie tylko malolatom, ja to bym już nie chciała" itd. Chociaż nigdy nie użyłam słowa wpadka. Zawiodłam sie na najbliższych mi osobach, nie usłyszalam ani jednego miłego słowa a spotykamy się często. Rodziców już nie mam. Przy pierwszym dziecku byli dużym wsparciem.Rodzice męża schorowani. Wiem, że z mężem bedziemy musieli radzic sobie sami i to też mnie martwi. Przepraszam, że zamieszczam taki mało optymistyczny wpis ale taki mam ostatnio nastrój i chyba muszę sie wygadać.