Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Bo potem, jak juz pozwolili przec to "kon stajnie poczul" i wiedzialam ze juz z gorki.;-)

Jak mi to wbiła do głowy reszta była już bajką. Czytając różne opinie wiem że polecę na żywca bez znieczulen i gazu bo to tylko przedłuża i chwilowa ulga nie jest warta męczenia się dłużej na porodowym. Lepiej raz a dobrze
Może jestem optymistką ale mając za sobą dwa naturalne porody po prostu się nie boję bólu. Wiem, że boli cholernie, wiem że człowiek wymemlany i zmęczony jest jak diabli, wiem że trzeba kombinować aby było wygodniej, ale.... Kobiety od tysięcy lat rodzą i to jest wpisane w naturę, mam się bać naturalnego procesu?
...wczoraj do 1 w nocy kolędowała, jak to kurna jest, że w dzień idzie z nią wytrzymać, jest grzeczna, spokojna, nawet sporo śpi..a wieczoram po kąpieli dotaje jakiegos pałera i jest nie do uśpienia
. Jedyne co to musiałam "wyskoczyć" 800zł za ZZO
..ale nie żałuję ani trochę. Praktycznie nic nie musiałam za bardzo pakować do szpitala dla siebie ani dziecka bo szpital dawał, a na wyjście dostaliśmy jeszcze mnóstwo gadżetów i upominków. Wspominam pobyt rewelacyjnie.