kłaczek
Fanka BB :)
Kurcze, Karol tak sie przy skurczach zachowuje... Zaraz po skurczu zaczyna wierzgac, smiejemy sie ze z zemsty za ingerencje w jego przestrzen zyciowa. Wiesz co? Nie zaszkodzi na pewno jakis magnez i Nospa. W razie czego mozna wziac nawet 3x dziennie Nospe i 2 dawki magnezu. Wiecej magnezu nie bo moze Cie przeczyscic. W kazdym badz razie Nospe, Asmag i Duphaston podaja przy podtrzymaniach - dwa pierwsze dzialaja rozkurczowo...
Aha! I poloz sie w miare plasko - uniesienie nie wiecej niz 40stopni, chodzi o odciazenie macicy. I nie ruszaj brzucha - nie dotykaj, nie masuj, nie glaskaj - wiem ze w ciazy brzuszek "prosi sie" o takie pieszczotki, ale one pobudzaja macice do skurczow.
To tyle co wiem ze mozna jesli to skurcze...
Aha! I poloz sie w miare plasko - uniesienie nie wiecej niz 40stopni, chodzi o odciazenie macicy. I nie ruszaj brzucha - nie dotykaj, nie masuj, nie glaskaj - wiem ze w ciazy brzuszek "prosi sie" o takie pieszczotki, ale one pobudzaja macice do skurczow.
To tyle co wiem ze mozna jesli to skurcze...

Nie doczytałam Cię już Kłaczek bo się położyłam, ale zrobiłam dokładnie co mówiłaś: nospa i płaska poduszka, pewnie intuicyjnie
Miłej niedzieli!!