Mój " smoku" śpi od godziny, poprasowałam, nastawiłam pranko , ogarnęłam chałupę i jeszcze widzę łaskawie na BB pozwoli posiedzieć, jednak dobre dziecko
Basiu najwyrażniej Wasza Karolinka nie taka nieznośna jak myślicie o kolejnym

no i powiem Ci, że podziwiam Was za myślenie o adopcji i wielki szacun
Gosiu moja księżniczka całkiem ładnie rano śpi, nawet do 9 potrafi, gorzej jest wieczorem z zaśnięciem, dziś wyjątkowo wcześniej wstała, no ale co zrobić;-) A Twoje starsze dziewczyny to faktycznie mogłyby już mamusi podarować pakowanie do szkoły rano

))) Ja moich szybko nauczyłam samodzielności , pracowałam na nocki i rano nie do życia byłam, budziłam tylko, kanapki robiłam do szkoły, śniadanie ( płatki z mlekiem ) sami sobie robili i sami się wybierali, szkoła raptem kilka minut od domu była dzięki Bogu. Skoro się dzisiaj wybierasz do poradni laktacyjnej to pozdrów "siostrę" Reginę, powiedz, że jej sława już Podkarpacia nawet sięga

)) ( i Małopolski pewnie, oraz ciągnie się na zachód Europy , a nawet za wodę

)
Zoyka Ty się nic nie bój, pod koniec ciąży to już tak będziesz mieć dość, że strasznie będziesz chciała iść rodzić, nawet jakby to miało bardzo boleć. Nic się nie martw, to na prawdę jest do przeżycia, a ten moment jak bobasa kłądą Ci na brzuchu bezcenny, nie można tego z niczym porównać, a o bólu zapomniasz bardzo szybko, ja już nie pamiętam jak to bolało;-), wiem tyle, że bardzo, ale jak bardzo to już nie, a o ciążowych dolegliwościach to już kompletnie nie pamiętam, a jęczałam tu dziewczynom, bo i zgaga i puchnięcie mnie masakrowało i upały

Zawsze jak mnie jakieś kryzysy nachodziły to sobie myślałam, że trzeba się cieszyć z tego co się ma, że jestem w ciąży , że dzidź się prawidłowo rozwija i zdrowa jestem, bo niestety wiele jest matek które nie mają takiego szczęścia i cierpią o wiele bardziej z tego powodu.
Basiu mam to samo ze stopami, głównie najbardziej bolą mnie pięty , a po ich bocznych stronach też nie mam za bardzo czucia, myślałam, że to się unormuje, ale kurczę nie widze poprawy, a połóg już prawie się kończy

No i po spacerach bolą mnie stawy kolanowe i biodrowe...nie wiem czy się martwić czy to po prostu ..SKS

;-) Jedynie co ..to cycki nie bolą już, chociaż młoda potrafi się czasem bardzo brutalnie zassać i wtedy trochę tylko na początku boli.