reklama

Ciąża po 40

cześć laseczki:):)

Aniu to dobrze że już dobrze, a no spę to łykaj bez obaw jak byle kłucie to brałam a czasem na noc żeby mnie tak brzuch już pod koniec nie "ciągnął"

Ewa też moooooocno kciuki trzymam i zaraz będziesz tutaj z nami o cyckach pitolić:) a z tym winkiem to jak mi wody w nocy odeszły to wieczorem z pół lampki wypiłam:) więc coś w tym jest.....
ale jak Reginę zapytałam o winko przy karmieniu to dosłownie zabiła mnie wzrokiem swym srogim:szok:

dziewczyny tu się nam zaraz wątek zrobi dzieci po 40:)

Majuska Basia a u mnie na przemian wczoraj byłam mega wyspana a dzisiaj średnio:baffled: ale każdy dzień dalej zbliża mnie do przespanej całej nocy!!! za 3, 4 lata:rofl2:

u mnie wczoraj cała rodzinka była na oględzinach dzisiaj koleżanka z 3 dzieci;-) to może dlatego trochę mi gorzej he
a teraz dziewczyny poszły z małą na spacer to mam wolne i.......chałupę sprzątam:crazy::szok::-D

no właśnie gdzie tę naszą Miśkę wcięło?

miłej niedzieli laseczki

reklama
Nie no, Gosia, ale z Ciebie optymistka - za 3-4 lata:szok::-D Weź przestań, na pewno już niedługo prześpisz całą noc. Ja w sumie czasem tych 20 minut karmienia i przewijania nocnego nie liczę, bo to krótko jest w sumie.
Będzie coraz lepiej :)

I po niedzieli...
Mowiłam, że trzeba będzie niedługo założyć nowy wątek: mamusie po 40:-D-tce... Ewa już na wybiegu, potem Kłaczek, zojka, ja, katrina i skończy nam się ciąża:)))

Ładnie powiedziane Aniu - skończy nam się ciąża :):):) No, chyba, że ktoś nowy dojdzie, i znowu, i znowu :) Ale to zobaczymy :)
U nas spokój, choć wieczorem dzieciak trochę pomarudził. Muszę Wam powiedzieć, że w weekend, kiedy P jest ze mną to odpoczywam, a obiad gotuję w ramach rozrywki :)

Miłego wieczoru życzę :)

witajcie - my dziś dzień zakupowy mieliśmy i tak niedziela minęła... i jutro znów rano pobudka.

Alinka do tej pory pięknie nam spała, a teraz zaczyna nam w nocy fisiować... budzi sie, przychodzi do nas, albo każe przyjść do siebie, a taki aniołek ze spaniem był...

Kłaczku - co do Twojego ostatniego postu, to ja juz nie planuję. Jak sie trafi, to będę kochać jak swoje, ale juz mi wystarczy.

Dzień dobry poniedziałkowo i grudniowo:-D
Kłaczek oczadziałaś kompletnie:szok:, żadnych dzieci więcej, żadnych ciąż i takich fikimiki :))) To co mamy w zupełności wystarczy:-D

Zapraszam na kawę i herbatę :)))

kłaczek jest hardkorem :-D:-D:-D
wczoraj młoda troszkę spokojniejsza i zasnęła o 22, ale od 6 jesteśmy za to na nogach..no nic....przynajmniej ładna pogoda, świeci nam słoneczko i trzyma delikatny mrozik, zrobimy sobie spacerek :))))
stukam się " kawkom inkom " :-D

Dzień doberek:-)

Majuska
, u nas podobnie - nie śpimy od 5.30, ale potem jeszcze godzinkę dospałam ;)
Tylko, że poszłam spać o pierwszej, bo najpierw jeść nie chciała (najadłam się trochę strachu) a potem spać też nie chciała ;)
Kłaczku - następne... kuszące to, ja nie mówię "nie" ;)

Życzę miłego dnia :)

reklama
Jezu Baśka oszalałaś, nie pij co tam nie wiem pijesz:-D

u mnie dzisiaj co 2 godziny pobudka ale już wpadłyśmy w jakiś amok:) Mała za to nie robi już kupy co karmienie więc chociaż coś odpadło:szok:
spałyśmy do 8.30:) więc dzisiaj jest ok ale domyślam się Majuska , Basia że wasze laseczki to już nie pośpią tak długo i czuwają nad ranem?
dziewczyny T wyprawił do szkół nawet nie wiem kiedy ale muszę się trochę wyłączyć z tych wyprawiań do szkół bo na trzy etaty to nie daję rady choć "matka polka" mi nie pozwala:) ale stłamszę łajdaczkę:)

dzisiaj idziemy do poradni laktacyjnej na ogólne pomiary:) to wam napiszę jak przybiera i co i jak tam jest taki przelicznik że bierze się wagę na wyjście dziecka u mnie było 2420 odejmuje się dzisiejszą wagę i dzieli na ilość dni od wyjściowej wagi do dzisiejszej i wychodzi ile dziecko gr przybiera dziennie jak jest ok 20 gr to jeszcze jest ok ale poniżej to trzeba pilnować bardziej

to stukam się z 3 kawką:)

swoją droga ciekawa jestem gdzie Marzenka załatwiała sobie taką Malutką spokojną:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry