cześć laseczki

Aniu to dobrze że już dobrze, a no spę to łykaj bez obaw jak byle kłucie to brałam a czasem na noc żeby mnie tak brzuch już pod koniec nie "ciągnął"
Ewa też moooooocno kciuki trzymam i zaraz będziesz tutaj z nami o cyckach pitolić
a z tym winkiem to jak mi wody w nocy odeszły to wieczorem z pół lampki wypiłam
więc coś w tym jest.....
ale jak Reginę zapytałam o winko przy karmieniu to dosłownie zabiła mnie wzrokiem swym srogim
dziewczyny tu się nam zaraz wątek zrobi dzieci po 40
Majuska Basia a u mnie na przemian wczoraj byłam mega wyspana a dzisiaj średnio
ale każdy dzień dalej zbliża mnie do przespanej całej nocy!!! za 3, 4 lata
u mnie wczoraj cała rodzinka była na oględzinach dzisiaj koleżanka z 3 dzieci;-) to może dlatego trochę mi gorzej he
a teraz dziewczyny poszły z małą na spacer to mam wolne i.......chałupę sprzątam

no właśnie gdzie tę naszą Miśkę wcięło?
miłej niedzieli laseczki
Aniu to dobrze że już dobrze, a no spę to łykaj bez obaw jak byle kłucie to brałam a czasem na noc żeby mnie tak brzuch już pod koniec nie "ciągnął"
Ewa też moooooocno kciuki trzymam i zaraz będziesz tutaj z nami o cyckach pitolić
ale jak Reginę zapytałam o winko przy karmieniu to dosłownie zabiła mnie wzrokiem swym srogim

dziewczyny tu się nam zaraz wątek zrobi dzieci po 40
Majuska Basia a u mnie na przemian wczoraj byłam mega wyspana a dzisiaj średnio
ale każdy dzień dalej zbliża mnie do przespanej całej nocy!!! za 3, 4 lata
u mnie wczoraj cała rodzinka była na oględzinach dzisiaj koleżanka z 3 dzieci;-) to może dlatego trochę mi gorzej he
a teraz dziewczyny poszły z małą na spacer to mam wolne i.......chałupę sprzątam

no właśnie gdzie tę naszą Miśkę wcięło?
miłej niedzieli laseczki