anka_d
Fanka BB :)
U nas sytuacja jest nieco inna... Maciek ma jeszcze dwójkę przyrodniego rodzeństwa z drugiego małżeństwa jego ojca, Robert ma syna z pierwszego związku, mamy Filipa i teraz czekamy na Malutką, pochowaliśmy Mateuszka. W sumie jakby te dzieci policzyć jako rodzeństwo to wychodzi, że jest ich szóstka a już nie liczę dzieci ex żony Roberta bo tam jest jeszcze dwójka oprócz jego syna i piramida rośnie
Uzbierałoby się drużynę piłkarską w wieku od 21 lat do Malutkiej 
Czasami się mówi że rodzeństwo powinno być wiekowo zblizone, ale wcale nie jestem tego pewna patrząc na nasze dzieci... te starsze przyjmują maluchy z jakąs dojrzałością i czułością, fakt że rozpuszczają okrutnie i pozwalają na niemal wszystko, jednak przypominam sobie jak Filip był traktowany przez dużo starszych kumpli Macka. To była ich maskotka noszona na rekach, opychana słodyczami, wożona do ZOO i na rajdy samochodowe i co gorsze uczyli tego szkraba przeklinać i pokazywali gołe baby
Pierwsza dziewczynka w domu może być odbierana inaczej, choć Filip już jęczy że chciał brata bo mógłby go męczyć i wykorzystać jako najmłodszego do wynoszenia smieci i chodzenia na zakupy
))
Uzbierałoby się drużynę piłkarską w wieku od 21 lat do Malutkiej 
Czasami się mówi że rodzeństwo powinno być wiekowo zblizone, ale wcale nie jestem tego pewna patrząc na nasze dzieci... te starsze przyjmują maluchy z jakąs dojrzałością i czułością, fakt że rozpuszczają okrutnie i pozwalają na niemal wszystko, jednak przypominam sobie jak Filip był traktowany przez dużo starszych kumpli Macka. To była ich maskotka noszona na rekach, opychana słodyczami, wożona do ZOO i na rajdy samochodowe i co gorsze uczyli tego szkraba przeklinać i pokazywali gołe baby
Pierwsza dziewczynka w domu może być odbierana inaczej, choć Filip już jęczy że chciał brata bo mógłby go męczyć i wykorzystać jako najmłodszego do wynoszenia smieci i chodzenia na zakupy
Ostatnia edycja:

...buziaki dla kazdej z was
Nagle buty, wkładanie spodni i wciaganie gaci wymaga dyszenia i odpoczynku później. Może zgrabna nie byłam, ale mieściłam się w normach oglądalności za mną na ulicy