Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zwykle latem w trampeczkach, trekach (na upal plecionych, na okres przejsciowy vagabondach), zima trepki sznurowane na konkretnym protektorze. W tej chwili ze wzgl. na puchnace jednak nogi, odstawilam treki bo one jeszcze spokonie z 5 lat pociagna i szkoda mi je rozpychac (ten but formuje sie na nodze), kupilam trekkingowe, plytkie Karrimory i poki nie ma sniegu to one beda ok. Jak spadnie snieg, bede sie wbijac w trepki. Tak czy tak, sznurowki mnie nie omina.
Vagabondy maja klamry z tylu, wiec byloby wygodniej, ale szkoda mi spaprac je teraz, skoro maja ledwie 3 lata z haczkiem. A! Zeby nie bylo - to recznie szyte butki z juchtowej skory i one naprawde sa na lata cale, a wygodne jak kapcie. Mam je od 3 lat i poza tym ze skora sciemniala i porobily sie miejscami typowe zmarchy od zalaman, buty sa idealne, a przerabialy ze mna blota, deszcze, a nawet sniegi.
Usmialam sie jak qn, bo profilaktycznie sprawdzilam kurtawki wszystkie obie (z skore to wiedzialam ze nie mam szans sie wcisnac) i okazuje sie ze w te lzejsza sie zapne!
No, zawsze byla luzna, obliczona na porzadny sweter pod spod, ale zeby az tak...
Dzieci się wkurzały, bo kuwety musieli czyścić, zmywać podłogi ...teraz po porodzie, pomimo, że człowiek zarobiony przy dziecku to wszystko wyśmigam w międzyczasie i ani zadyszki nie mam
Ja sama mam kocicę Śrubę, pozbieraną z asfaltu, leżała na środku drogi z rozjechanym tyłem, a na przednich łapkach sięwspierała i chciała pełzać, ale nie mogła...wszystkie jadące auta ja omijały...jak to zobaczylam to wiedziałam, że muszę się zatrzymać i pomóc bo po nocach bym miała ten obraz przed oczami...myślałam, jadąc do weta, że ją po prostu uśpi, żeby się nie mordowała...ale poskładali do kupy łobuziarę i teraz mi uprzyjemnia żywot
Dlatego koniecznie chcę kupić coś wciąganego na nogi żeby mi przez zimę posłuzyło a potem w nosie, pójdą do pieca
Pod spód cieplejszy sweterek i zimę opędzluję