a moje dzidzi dalej śpi od ostniego mojego postu
))) będę mieć niezłą " kolędę " w nocy pewnie...ale co tam, przynajmniej sobie poleżakowałąm w wannie
)
Aniu legginsy to moje ulubione ubranko, brzuchol ładnie "pozbiera", do tego coś dłuższego i wogóle żadnych fałdów nie widać
) Ja mierzyłam jeszcze w ciązy kilka staników do karmienia i strasznie mi nie pasowały, cyce zmieniają rozmiar potem..ja ubieram takie topy bezszwowe z Gatty i jakoś w tym mi wygodnie.
Edit: Ollena, ale zarąbiste, nie widziałam takich kozaczków ( u mnie na wsi - czyli w Rzeszowie ) wogóle Crocsów chyba nie można kupić tylko podróby...do Krakowa jeździłam, ale w lecie były tylko letnie wzory
Aniu legginsy to moje ulubione ubranko, brzuchol ładnie "pozbiera", do tego coś dłuższego i wogóle żadnych fałdów nie widać
Edit: Ollena, ale zarąbiste, nie widziałam takich kozaczków ( u mnie na wsi - czyli w Rzeszowie ) wogóle Crocsów chyba nie można kupić tylko podróby...do Krakowa jeździłam, ale w lecie były tylko letnie wzory
Ostatnia edycja:
Koledzy radośnie kwiczeli na mój widok, złudzenia legły w gruzach
Legginsy opną brzuszysko a tuniki mam na 3/4 uda i będzie OK 
Już zapowiedziałam że życzę sobie codzienne wizyty w szpitalu a do szpitala 50 km... albo sobie znajdzie kierowcę albo zero picia. A skąd wziąć kierowcę skoro nie postawi flaszeczki?