reklama

Ciąża po 40

Majuska, kuwety tez jeszcze sprzatam! Nie powiem, co sie nasapie przy tym to moje, ale dajemy rade. Rajmund wykonal podejscie (kiedys nawet zdarzalo mu sie sprzatnac) ostatnio, ale trafil na wybitny klocek - sam anie wiem gdzie ten kot to zmiescil nim wydalil - i malo pawia nie puscil. Normalnie mi chlopa zmiotlo.:-D No, to dalam spokoj z proponowaniem sprzatania kuwet. Swoja droga, od kiedy on taki delikacik?
Marzena, naprawde rzadki okaz kobieta... I pewnie bedzie jej milo wiedziec, ze pies odzyskal dom, ze znalezliscie go dzieki niej.
Anka, dokladnie tak! Szkoda porzadnego buta teraz, jak jeszcze lata pociagnie, tymczasowego jakby mniej zal. Trepki mam dwuletnie, byle jakie, juz maja troche dosc, jak je trafi do reszty nie bedzie mi zal, ale trekow zal by mi bylo okrutnie. A Karrimory... Mysle ze i tak w piec nie pojda bo sa daleko sznurowane i bedzie je mozna spokojnie troche sciagnac, a wygodne jak kapcie, nawet w gory.

reklama
Nie znam tego srodka. Uzylabym zwyklej wody utlenionej. I zwroc uwage czy jej nie rozlizuje ( w sensie za duzo lize i uszkadza skore wokol), jesli tak konieczny bedzie opatrunek.

dziewczyny jak mogę coś dodać (bo padam na twarz tak się na spacerze przewentylowałam) to EMU w ciąży najlepsze:) na porodówkę do LYSTY chciałam nawet dorzucić:szok: ostatecznie wróciły do domu:-D

Zamówiłam sobie dzisiaj spodnie dżinsowe z "workiem" na brzuch i się przeraziłam jak zmierzyłam obwód uda, żeby sprawdzić czy się zmieszczę w nogawki...:szok::szok::szok::szok: przecież ja jeszcze nie tak dawno miałam tyle w pasie, MASAKRA!!!! dlaczego mi zawsze tak idzie w tyłek i w uda??????????????

Katrina jak idzie w biodra to podobno chłopak się szykuje:-D moja matka zawsze mówi że duże dupsko to facet a jak w brzuch to dziewczyna:)
Nie kupiłam butów, albo były tragiczne albo cenę miały rodem z koszmaru... Chyba będę musiała wybrać się do Wrocławia po zakupy:baffled: A teraz piekę żeberka na obiadek i powinny być smakowite:)

No, no, u mnie w brzuch poszło i dziewucha jak ta lala wyskoczyła, coś w tym musi być :)
EMU są super , tylko niestety mają jedną wadę......przemakają jak jest mokro...a najlepsze na ciążę to są CROCKsy wg mnie tylko niestety one głównie na lato.
Wróciliśmy właśnie z USG bioderek i uffff...wszystko w porządku!! Mamy się jeszcze zgłosić za trzy miesiące do ponownego badania bo stawy wciąż się jeszcze kształtują. No a za tydzień mamy szczepienia, to już będzie lekko traumatyczne przeżycie dla mojej niuni...dziś była bardzo grzeczna na USG :) Zasnęła w foteliku w drodze powrotnej i śpi nadal :)

Katrina, jaki Ty size nosisz? Bo ja mam juz zbedne spodnie z panelem z przodu, i jakby co... Tylko to 18-20. Nogawki szerokasne bo udka to ja mam jak Pudzian bicepsy, ale porcieta naprawde malo uzywane bo szybko przeskoczylam na ogrodniczki.

Majuska to rewelacyjne wiadomości :-D Szczepienia jakoś będziecie musiały przeżyć i oby Pati nie miała później gorączki, no ale to wyjdzie w "praniu"...

W ramach zimy kupiłam legginsy ciążowe i jak będa mrozy to po prostu ubiorę je pod spodnie, jak ciepło to do tuniki. Przeleciałam się z tej okazji przez swoją szafę i wywaliłam połowę ciuchów:) W życiu ich już nie założe na siebie skoro dwa lata wiszą i nawet na nie nie spojrzałam. Powaliła mnie różowa kiecka z tylnim dekoltem za półdupki :baffled: Pamiętam, że dostałam ją od kogoś w ramach prezentu... Bardzo ładnie paliła się dziś w piecu :-D Waham się czy zamówić juz staniki do karmienia bo co będzie jak mi cycki jeszcze urosną? I tak sliczne dwa melony bujają mi się w okolicach brzucha i czasami się na nim opierają :-D W ogóle to stanęłam dziś na wadze w aptece i jeżeli nie kłamała to przytyłam tylko pół kilograma... oby tak dalej :)))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry