reklama

Ciąża po 40

No i dzisiaj znowu Marzenka przepadła z rana. No ale dopiero co u lekarza była i było ok, teraz to tak myślę, że swoim kochaniem się naciesza ;)
Gosiu, a z tym honorowym oddaniem krwi Ty serio? Czy po prostu do analizy?

reklama
do analizy oczywiście:) tak żartuję:) już wróciłam a głodna jestem!!! moja bratowa urodziła!!
o 9.30, cesarskie cięcie mała waży 3600 (swoją drogą niezły klops jak na trzecie dziecko) i czarne włosy co u nich ewenement bo wszyscy jaśni blondyni. Lena. A bratowa nie wiem jak się czuje bo jeszcze brat jej nie widział:) no ale myślę że na bal się dzisiaj nie wybierze he.. fajnie że wszytko ok
to spadam coś zjeść...

Gratulacje dla bratowej!!! Oby wszystkim nam poszło tak dobrze - czy cesarką czy SN :)
Lena to ładne imię, chyba już wspominałaś że tak będzie miała na imię - dobrze, że w ostatniej chwili nie stała się chłopcem:-D;-) Mieliby problem z imieniem, czy byli przygotowani na taką ewentualność?

Smacznego Gosiu i pozdrów bratową :)

Hejka babki!

Basiu - zlotów jest całe mnóstwo ale my w tym roku tak delikatnie, bo M się jeszcze wprawia a poza tym nie mamy mnóstwa potrzebnych rzeczy na takie wyjazdy. Trzeba by mieć walizkę pieniędzy, żeby to wszystko kupić. Jak się skompletujemy, to w przyszłym roku będziemy szaleć na całego. Teraz mamy w planach kopnąć się z paroma znajomymi na motorkach do Skalnych Miast w Czechach, ale to nie zlot.

Biust mnie boli coraz bardziej. Może to jednak nie będzie na @?

Buziaki

Zjolu, cześć kochana :) Ja na jutro robię takie placki - tortille - z nadzieniem a'la meksykańskim. Podsmażam kurczaka, cebulkę, można też paprykę czerwoną, pod koniec smażenia dodaję kukurydzę i czerwoną fasolkę. Do tego sos czosnkowy i jakaś fajna sałatka z sałatą lodową jako bazą. (mojemu P bardzo smakują - zwłaszcza jak są mocno czosnkowe i paprykowo piekące). Polecam - można zrobić w wersji łagodniejszej.

Kurczę, spacer z psem i zakupy zajęły mi dwie godziny - zmęczyłam się trochę - tyle ile ostatnio to już dawno nie spacerowałam ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry