reklama

Ciąża po 40

Dzień dobry wszystkim,
Marzenko wypytaj lekarkę o wszystko i wracaj do nas :)
U mnie przyjemnie, ale zapowiadają ocieplenie już od jutra. No i za bardzo nie cieszę się na to ocieplenie - tak jak jest teraz, jest dobrze

Życzę wszystkim miłego dnia ;)

reklama
dzień dobry mamusie:)
ja dzisiaj znowu zaspałam, teraz to tak będzie bo koniec szkoły:)
kawkę już siorbię też:) Marzenka czekamy na dobre wiadomości&&&
a ja do brata dzwonię może już wie:)

a u nas piękne słońce:) w końcu....

Ja dopiero śniadanie, bo kazali mi na czczo lekarstwa zażywać, więc jak wstaję to śniadanko nie od razu. Zresztą wcale nie jestem głodna i rano to tak z rozsądku jem, dopiero potem apetyt mi się włącza :)
Jak u brata już będzie wiadomo, to od razu pisz Gosiu. A z tym słoneczkiem to o tyle niebezpiecznie, że od niego się zrobi 30 stopni, a to już za gorąco.
Ale dzisiaj na razie jest super :)

ja po wizycie wszystko w nalezytym porzadeczku , na poród jeszcze sie nie zapowiada za to lekarka kazała sie brac za meza i codziennie seks , zwiekszyła tylko dawke na cisnienie i spoko tak ze dalej chodzimy z brzuszkiem , malutkiej sie nie spieszy i bardzo dobrze
Gosiu napisz wiesci od brata
Basiu Ja tez z rana nie mam ochoty na jedzenie dopiero później mi sie chce cos przekasic i nadrabiam z jedzeniem za to duzo pije zwłaszcza mleka , póki moge bo potem nie wiem jak bedzie z tym moim mlekiem

Ja właśnie spacer z pieskiem odrobiłam i zakupy :) Teraz odpoczywam a za chwilkę mieszkanie sobie ogarnę i obiad przygotuję.
Marzenko, super, że w porządeczku, bardzo się cieszę. Tylko z tym seksem trochę pewnie będzie krucho, bo na odległość to sobie można... Ubrata Gosi może już coś wiadomo, skoro się nie odzywa, kto wie...:-)
Ja na szczęście najwięcej wody teraz piję, z plasterkiem cytryny :) Czasem herbatę albo kawę, ale jak jest gorąco, to nie chce się tak pić.

reklama
Zjolu, cześć kochana :) Zapomniałam jeszcze zapytać, kiedy następny zlot? Czy to jest jakiś program na cały rok, czy to tak spontanicznie się organizuje (znaczy ja wiem, że nie z dnia na dzień, ale z koniecznym minimalnym wyprzedzeniem)
No Marzenko, to już mu nie odpuszczaj ;) Zadowolony będzie - tak codziennie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry