reklama

Ciąża po 40

Dzięki babeczki za wsparcie :)

Basiu może rzeczywiście byłyśmy w tym samym czasie :) Ten zlot na którym byłam teraz odmłodził mnie o dwie dekady, jak bym się w czasie cofnęła. Znajome twarze i ten dreszczyk emocji. W piątek i sobotę miałam znowu 20 lat :) A jak wiadomo 20-estki łatwiej w ciążę zachodzą niż czterdziestki, więc może coś się ruszy. Buziak

reklama
Marzenko, ja tak sobie zażartowałam z tym ubieraniem. Odpoczywaj, bo dla Ciebie to jest najlepsze. U mnie też chłodno a za chwilkę idę z psem no i też muszę się ubrać - nawet w mieszkaniu po stopach mi wieje. 17 stopni mamy i ani skrawka słońca.
Zjolu, na pewno ruszy - już za najbliższą @ a raczej jej brak trzymam kciuki. :tak:

Wróciłam ze spaceru z chwilowo moją Żabą :) Ale wieje, wszystko trzeszczy a drzewa się uginają.
Och Zjolu, rzeczywiście niesamowity widok. Ja przejazdu w Niepołomicach nie widziałam, tab bardziej statycznie ich (a może Was) oglądałam.
A nam fasolka też pokrzyżowała plany - wakacyjne ;-) Mieliśmy jechać do Chorwacji. Ale też nie żałuję - ani troszkę. Przeciwnie :-)

A ja przyszłam teraz ledwo wlazłam na góre musiałam isc do urzedu bo dzisiaj ostatni dzien zeby złozyc na dotacje do mieszkania kkupiłam sobie pomidorków i wcinam mniam mniam a popijam mlekiem

Mmm..., pomidorki z mlekiem, nie jadłam ;) Ale uwielbiam z cebulką i śmietaną - taka sałatka. I wiesz co? Odkryłam ostatnio pyszne pomidorki - jedyną ich wadą jest wielkość - są pośrednie pomiędzy zwykłymi i koktailowymi. Jeżeli masz w okolicy Lidla to one są pakowane po pół kilograma w takie przezroczyste pojemniczki i folię. Takie kiście. I są rewelacyjnie pyszne - takie słodkie, ostatnio tylko je jemy, chociaż ich wielkość jest kłopotliwa ;) Dawno tak dobrych pomidorków nie jadłam - pyszne, polecam.

reklama
a ja rosołek ugotowałam ale znowu miałam dylemat żeby był jak na mięsie ale żeby go tam nie było:) to wszyscy już po miseczce zaliczyli a ja zaraz do drugiej siadam, a bratowa jutro cc będzie miała no i z dzidziusiem za parę dni do domku wróci:)
pomidorki na kolacje zrobię a mam malinowe:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry