reklama

Ciąża po 40

cześć dziewczyny,
a ja spałam dzisiaj z 3 godziny po południu chyba nie dla mnie teraz takie imprezki do późnej nocki,
Marzenko to mnie zmartwiłaś tą opuchlizną ale jednak pod koniec to jest możliwe tylko u ciebie woda się zatrzymuje:( dobrze że do lekarza jutro idziesz i że upałów nie ma....będziemy trzymać kciuki a ty pisz zaraz co i jak:)
Basiu to ty się dzisiaj też narobiłaś przy gościach po pachy:) musimy pamiętać dziewczyny żeby jednak dużo odpoczywać bo czasem trochę zapominamy coś mi się wydaje:)
zjolu wybacz zdaje się że już cię o ta tarczycę raz pytałam oj te hormony ciążowe wyjadają mi szare komóreczki, może twój M za dużo pracuje albo stres jakiś wiesz że my Julkę rok robiliśmy a miałam 28 lat (TYLKO) to mi gin powiedziała że za dużo pracy i stresu to jak na szkolenie pojechałam i taka wyprana wróciłam i odstresowana to od razu zaskoczyłam wiec to na pewno to ma znaczenie

reklama
Basiu wiem ze wytrzyma musi nie ma innego wyjscia juz tyle wytrzymał to ta koncóweczke tym bardziej , szkoda tylko ze jest na tej delegacji i moze go wszystko ominac i dla tego mówi ze moze teraz jak on bedzie , widze ze to strasznie przezywa tak chciał byc przy porodzie a moze byc całkiem inaczej , jednak praca jest wazniejsza bo pracowac musi na rodzine , a to potrwa tak jeszcze z pół roku no szkoda ale co poradzic samo zycie

Zmykam lezec bo chce córke o 3 w nocy odprawic tzn obudzic do pracy

Dobranoc mamuski do jutra , spijcie spokojnie i kolorowych snów

No tak to już jest Marzenko, życie nie zawsze układa się po naszej myśli, ale przecież damy radę, i my i nasi panowie :) A na razie idź spać i wypraw córę w drogę, kolorowych snów.
Gosiu, cześć śpioszku. No rzeczywiście - od wczorajszego obiadu mam gości, ale oni swoi i pomagali mi trochę, no i mężuś też. Chociaż i tak trochę się zmęczyłam - teraz odpoczywam, a takie imprezy to tylko raz na jakiś czas :) No i teraz lepiej być gościem niż gospodynią ;-)
I jeszcze spacerki z pieskiem są odprężające - od piątku tyle spaceruję, że ho, ho :) Samej mi się nie chciało za bardzo, a pies jednak mobilizuje.

Witajcie kochane , u nas tez chłodno dzisiaj ale lepsze to jak upały zwłaszcza na nasz stan

Ja dzisiaj w nocy miałam stracha od 3, do 6 miałam takie mocne bóle ze az mnie obudziły juz myslałam ze sie cos zaczyna , troche sie wystraszyłam bo zostałam sama w domu ale na szczescie o 6 rano przeszło i usnełam jak zabita , juz myslałam ze bede po mame dzwonic zeby do mnie przyjechała , ale nie spanikowałam i wszystko sie rozeszło po kosciach ,
To chyba takie przepowiadajace bóle sie zaczynaja
Gosiu dzien doberek kochana

reklama
Cześć dziewczyny :)
No Marzenko, ja też bym się wystraszyła a nie wiem czy bym nie spanikowała. Jeszcze sama w domu - trzymaj się kochana. Każdy dzień w brzuszku to lepiej ;)
Za bratową Gosiu trzymam kciuki &&&
U mnie spokój i chłodno, a kto wie czy nie lunie. No nic, tak jest o wiele lepiej niż w upał.

Buziaki i miłego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry