reklama

Ciąża po 40

Anka, ryj mi sie usmial! Dziekuje za owe pompeczki, bedziemy sie sprezac.:-D
Barbara, to dziala! W sensie poduszka z sofy. Nie jest to full komfort bo nawyk na lewym boczku mam gleboko zakorzeniony, ale zdecydowanie lepiej niz bez tej poduszki. Przewalam sie z prawego na polsiedzaco i jest w miare. Dosc ze spalam prawie normalnie.

Lecimy na zakupy i biore sie za pieczenie... Bedzie sie dzialo.;-)

reklama
Aniu! Kotek to mój wymarzony prezent pod choinkę :):):) Dziękuję!!! I za życzenia również dziękuję. To może i ja się przyłączę: Dziewczyny, wszystkim życzę spokojnych i radosnych Świąt przy kolorowych, rozświetlonych choinkach. Przeżytych z najbliższymi - również tymi w brzuszkach - Święta w ciąży to niepowtarzalne Święta :) Zresztą, Święta z maluszkiem również. :-D WESOŁYCH ŚWIĄT :-D

Ogarnę dom, wypiję kawkę a potem... obudzi się dzieciak (o ile nie obudzi się wcześniej :)) Miłego dnia :)

Edit: Kłaczku, bosko :) Cieszę się. U nas też się będzie działo. Na miarę możliwości:-D

Ostatnia edycja:
Dziewczęta Słodkie ... spokoju i zdrowia i radości :-)
Ja od razu skłądam postanowienie noworoczne i Wam też to radzę zrobić ... przepiszcie wszelkie nr telefonów, hasła, strony ulubione do zeszyciku, notesiku ... technika jest zarąbista ale ...

Zeby Was nie zanudzać to:
nieszczęścia chodzą parami - net ... bez komentarza bo mi się od razu ciśnienie podnosi :-) Ale mamy umową na rok jeszcze a poza tym alternatywą jest tpsa ... czyli alternatywa żadna.
Ale okazało się że nie jestem uzalażeniona ani od neta ani od TV :-D
mój wysłużony lapek ... dziś znów szalał ale groźby karalne poskutkowały ... mikołaj jest stary i głuchy no i nie ma kasy na nowego lapka...
Uspiliśmy Kocura - tego co miał 18-20 lat ... miał przerzuty już ... no i święta ... z moją matką :-( żebyście mi nie zazdrościły: JA robię zakupy, gotuję ... moja matka przyjdzie i będzie ... jak znam ją i życie - wybrzydzać :-(
Nie wiem czy przebrnę przez ten spam - ale mam nadzieję, że wszystko u Was baśniowo :-)

aaaa - to krzyk rozpaczy bo pralka nam się zaczyna sypać ... a do pary będzie żelazko pozwolicie że bez kometarza to zostawie ?

Ostatnia edycja:
Pierwsza się z Tobą Misiu witam po przerwie - brakowała nam Ciebie :):):)
Ja mam adresy i telefony w notesie, bo technice do końca nie ufam. Współczuję kłopotów i rozlatujących się sprzętów więc w Nowym Roku życzę - pieniędzy na nowe zakupy :)

anka_d - dzieki za zyczenia i sliczna roze.

Wszystkim wam dziekuje za zyczenia i sama tez zycze wszystkiego najlepszego z okazji swiat.

U mnie wszystko OK, nie pisze bo nawet nie chce mi sie odpalac kompa. Mala w wiekszosci jest aniolek, tylko wczoraj w nocy beczala i beczala prawie cala noc. W koncu wsadzilam ja w moj moby wrap i czary mary, cisza. Teraz jestem wielka zwolenniczka noszenia dzieci w chustach. Mam taka:

Moby Wrap Inc.

A emoticon wstawiam bo mnie moj trzylatek prawie prosi :cool:

Dziewczynki dość na dziś ufff. Posprzątane, barszczyk zrobiony, sałatka w lodówce, pierogi w zamrażarce a jutro tylko sernik z samego rana. Padam, ale pewnie nie ja jedna:-D
Misia nieszczęście chodzą plutonami, dokładam więc do życzeń strasznie bogatego Mikołaja żebyś pokupowała nowe sprzęty :-D
Ewa fajnie, że się odezwałaś i najwazniejsze że Anya zdrowo się chowa :-D

Misia, dotarla - ciesze sie cholernie!:-)
U nas dalej wszystko w d... ciemnej... Brrr... Nawet pogoda wkurza - deszcz po prostu leje, ciemno na polu caly dzien. FUJ!
Cale gotowanie to ja sobie jutro bede robic, dzis tylko chce popiec - zadne szalenstwa, tylko makowiec, piernik i 2 serniki, ale przeciez nie moglo isc "po prostej" - w ostatniej chwili okazalo sie ze sernixu w "polskim" nie ma (zawsze byl) wiec musze zmienic wersje i ziemniaki mi stygna do memlania. Wyslalam mlodego po grysik, to mi przyniosl cos dziwnego - za zolte na grysik, za malo zolte na kaszke kukurydziana i jeszcze pieprzy ze w "polskim" grysiku nie bylo. Pieprzy - nie chcialo mu sie 200m przejsc to kupil na rogu cos co wygladalo jego zdaniem jak grysik. Wrrr... Aniolki mam powieszone na szczescie, ciasto na makowce "lezakuje", pora na kruche pod sernik z beza, ale... rabie mnie to "pod zebrami" i w krzyzach juz lataja stada termitow. Noz, czuje sie ubezwlasnowolniona przez pewnego pasozyta bytujacego w moim brzuchu. Juz niedlugo, robaczku, juz niedlugo...:dry:

Aniu , dziękuję za białego kotka:-D...do pary dla mojej czarnuchy:-D
Dziewczynki ja dziś w ruchu cały dzień, więc dopiero teraz wpadam z wpisem...
Cieszę się, że misia wraca:-)

Chciałam i ja życzyć Wam ..Nam wszystkim :-):-), zdrówka, zdrówka, zdrówka, stalowych nerwów i takiego poczucia humoru w jakim tu sobie zawsze pogaduchy robimy na każdy dzień, oby te Święta były takie jakie sobie wymarzymy.
Brzuchatkom lekkich brzuszków, szybkich rozpakunków i zdrowych maluszków. A świeżo upieczonym mamusiom spokojnych nocy, grzecznych i uśmiechniętych bobasów i płaskich brzuszków ;-)
Wesołych Świąt dla Was i Waszych bliskich!!!

Zobacz załącznik 419259

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry