Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
( mój też kiedyś był słodziutki, a teraz.....
);-)
, teraz coś tam drzemie, ale właśnie moja wredna Śruba łazi i się tłucze i ją co chwila przebudza
..stary mój stwierdził, że chyba trzeba zrobić Śrubie lobotomię, żeby się uspokoiła

Ja pamiętam, jak moja mama pościel gotowała na piecu w garze, dawno temu.
Ale w takim razie to znak dla mnie, że czas zacząć się rozglądać, bo opóźniona w temacie jestem. Ja też muszę do fryzjera. Ostatnio ścięłam, ale fryzjerka (szwagierka zresztą) tak jakby bała się ściąć za dużo i w zasadzie dla mnie nie ma różnicy. A dodatkowo włosy mi tak szybko rosną jakby chciały zrekompensować wypadanie

a to sikanie, a to ból krzyża a może dziś odleżyny na prawym boku i zamiast śnić to nocami wisi się przy komputerze, telewizorze a w warunkach ekstremalnych bawi z psem;-) Poza tym widze, że to połówkowe... kiedy idziesz do gina? może dowiesz się jaka będzie płeć malucha i łatwiej będzie wybrać imię
przez najbliższy tydzień jakaś rzeźnia temperaturowa się szykuje ... cały tydzień siedzenia w domu się zapowiada ... 
Dziewczyny właśnie obejrzałam prognozę pogody w necie i ...przez najbliższy tydzień jakaś rzeźnia temperaturowa się szykuje ... cały tydzień siedzenia w domu się zapowiada ...
![]()
...my póki co wybieramy się z mała do Reala na jakies małe zakupki, , to tak będzie 2 x po 10 minut na mroziku, chyb ada radę
No dała czadu. Zapowiada się z godzinka snu. A jak robi się senna to marudzi i już trzeba zabawiać bo inaczej buczy.