kłaczek
Fanka BB :)
Barbara, ja tej oslonki nie zakladam na wiatr, tylko na deszcz. Bo jak tu wieje tak normalnie, to wystarcza podniesiona budka wozka, a jak pizdzi, to predzej wozek z oslonka by do Krainy Oz odlecial niz bez niej. Na mroz... Coz - zalozylabym oslonke bo wydaje mi sie ze pod nia wytworzy sie jednak ciut cieplejsze powietrze, podobnie jak pod namiotem. Niby odrobine, ale zawsze. No i krem na buzie obowiazkowo.
Katrina, wyjsciowy brzucholek masz.
Anka_d, co do obcinania wlosow... Moje Bable mialy golone lby do drugiego roku zycia bo jak sie zeszly to sie za wlosy darly, w 3 r.z. zaczelam Mryni wloski zapuszczac, sciela je jak dorosla i miala wtedy wlosy po kolana. No i geste, mocne. Pewnie ze scinaniem nie mialo to nic wspolnego, ale faktem jest ze ominelismy etap cienkich piorek. Wojtek tez ma super wlosy - geste, grube...
Katrina, wyjsciowy brzucholek masz.
Anka_d, co do obcinania wlosow... Moje Bable mialy golone lby do drugiego roku zycia bo jak sie zeszly to sie za wlosy darly, w 3 r.z. zaczelam Mryni wloski zapuszczac, sciela je jak dorosla i miala wtedy wlosy po kolana. No i geste, mocne. Pewnie ze scinaniem nie mialo to nic wspolnego, ale faktem jest ze ominelismy etap cienkich piorek. Wojtek tez ma super wlosy - geste, grube...
Ja też sobie nasmarowałam pyszczydło tym Paćki kremem, jest bardzo fajny polecam - Nivea na każda pogodę
wybacz ...