A widzisz
Misia , źle Cie zrozumiałam, ale ten czas szybko leci, ile masz wypoczynku? , bo ja jakieś 56 dni, to jeszcze trochę pozwoli posiedzieć z młodą> Czy dajesz młodego do żłobka , czy masz jakąś inną opcję? Jak byłam ostatnio u neurolog to jakoś tak wyszedł temat żłobka no i ona bardzo nie poleca tej formy opieki nad dzieckiem przynajmniej do 2 lat, no i trochę mi namąciła w głowie, sama nie wiem co robić...nie wspomnę o tym, że najchętniej to posiedziałabym sobie z młodą w domu do tych 2 lat , na samą myśl , że mam wracać do tej chorej roboty jest mi słabo.....tylko ta cholerna kasa
Dzięki za zaj...ste rady na katar:-)...chyba nie jest tak tragicznie, odciągnęłam jej trochę Fridą i psikam tą solą morską ale jakoś nie ma zatkanego noska i ssie cyca równo

)))
Basiu moja też już coraz mniej śpi, głównie chyba przez to, że właśnie w domu po odłożeniu do łóżeczka jest wyspana po 10 minutach, może na spacerze dłużej by to potrwało. Gdyby podczas swojej aktywności potarfiła się jeszcze sama dłużej zająć to byłoby nieźle, ale niestety wymaga sporo uwagi i trudno coś przy niej porobić...właśnie zamawiam sobie chustę i będę robić z niej użytek jak młoda nie będzie chciał spać:-)