Gosiu jakie leki miałaś na refluks?? Ja dostałam zalecienie podawać Nutriton z Bebilonu, ale mnie to osłabia, Paćka się drze przy tym i podaję sporadycznie, i wogóle to mi się wydaje, że już mniej ulewa.
Misia jakie stawki ma u Ciebie ninia za godzinę, tak w przybliżeniu, i jak jej szukasz??
Kłaczku a nie oszukasz młodego troche jakąś herbatką , ewentualnie smokiem- uspokajaczem, ja młodą smokiem trochę oszukiwałam jak chciała non stop cyca ciągnąć, a potem ulewała to co zjadła za dużo ( czyli straszne ilości )
Misia jakie stawki ma u Ciebie ninia za godzinę, tak w przybliżeniu, i jak jej szukasz??
Kłaczku a nie oszukasz młodego troche jakąś herbatką , ewentualnie smokiem- uspokajaczem, ja młodą smokiem trochę oszukiwałam jak chciała non stop cyca ciągnąć, a potem ulewała to co zjadła za dużo ( czyli straszne ilości )
. Moja znajoma płaciła 750 zł miesięcznie za przyprowadzanie 8-letniej córki ze szkoły, odgrzanie ugotowanego obiadu (trzeba ugotować ziemniaki, czasem surówkę zrobić) i posiedzieć do czasu powrotu ich do domu - ok. 2-4 godzin dziennie, chociaż był miesiąc kiedy pani opiekunka w sumie przepracowała 8 godzin ( A u jej sąsiadów pani za 800 zł siedzi po 8-10 godzin a w czasie kiedy dziecię lat 2 śpi jeszcze odkurzy i pranie nastawi, obiad dla nich podgotuje