Zoyka zapewne dostaniesz jeszcze w szpitalu mnóstwo takich różnych, ulotek, uloteczek, poradniczków..tak mi się wydaje;-) ( ja dostałam na szkole rodzenia i potem przy wypisie ze szpitala mnóstwo tego ) po za tym masz nas, masz całe BB, masz google
, ale ogólnie jest tak : jak karmisz tylko cycem to na żądanie, nie dopajasz herbatkami ani wodą i wprowadzasz nowe pokarmy dopiero w 6 miesiącu, jak karmisz mlekiem modyfikowanym to na opakowaniu powinno być napisane ile tego dziecko powinno zjeść na dobę , a nowe pokarmy wprowadzasz w 4 miesiącu, jak pójdziesz do sklepu to na każdym produkcie w dziale dziecięcym jest napisane od którego miesiąca możesz podawać.
NO i dzisiaj zaliczyłyśmy spacerek, co łącznie z kontynuacją w łóżeczku dało ponad 3 godziny snu, dziecko się potem całkiem ładnie zachowywało do kąpieli, a teraz leży w łóżeczku i też ma dobry humor, na razie nie śpi, a jak się tam do niej zagląda to szczerzy dziąsła w szerokim uśmiechu...kocham ten widok

, ale ogólnie jest tak : jak karmisz tylko cycem to na żądanie, nie dopajasz herbatkami ani wodą i wprowadzasz nowe pokarmy dopiero w 6 miesiącu, jak karmisz mlekiem modyfikowanym to na opakowaniu powinno być napisane ile tego dziecko powinno zjeść na dobę , a nowe pokarmy wprowadzasz w 4 miesiącu, jak pójdziesz do sklepu to na każdym produkcie w dziale dziecięcym jest napisane od którego miesiąca możesz podawać.NO i dzisiaj zaliczyłyśmy spacerek, co łącznie z kontynuacją w łóżeczku dało ponad 3 godziny snu, dziecko się potem całkiem ładnie zachowywało do kąpieli, a teraz leży w łóżeczku i też ma dobry humor, na razie nie śpi, a jak się tam do niej zagląda to szczerzy dziąsła w szerokim uśmiechu...kocham ten widok

i zawsze kupuj tylko to, na ktorym jest napisane ze jest najlepsze dla Twojego dziecka - koniecznie tylko takie.