reklama

Ciąża po 40

Jakie śpioszki :-D ja śpie jak dziecię, dziecię o 6;15 zamarzyło o mleku a potem usnęło ja też :-D Niestety dziś jemy gorzej ... rano tylko 120 mleka (robimy na 180 wody bo może zje) a teraz 1/2 kaszki ... resztę wciągneła Bazylia ... jej smakuje wszystko co jest Młodego ... gryzak (zeżarła jeden + drugi ukradła i ukryła :-D, smoki, mleko z flaszką, kaszka, obiadki - łącznie ze szpinakiem :-D )
Zoyka i Anka odliczone :-)
Kłaczek pewno pod śniegiem :-D
a reszta ?? zamarzły dziewczęta ??????

Ostatnia edycja:
reklama
No właśnie..jakie śpioszki:-D ....u nas było nad ranem około 4 jakies głośne deklamowanie romantycznej poezji, tyle w tym było emocji:-D, pomimo, że najpierw bylismy wściekli, że nie ma spania to po kilku minutach ryczeliśmy w głos ze śmiechu z tego głosnego recytowania...no i jakoś potem zasnęła, z tego wszystkiego spaliśmy do 10:szok::-D
U nas tez troszkę śniegu dowaliło i jest piękna zima, tylko ja już nie chcę:no:

auuuuuuuuuuuu ja chce tam być :-D
u mnie ... siedzę chustkami na kolanach :-( i umieram ... jak ja nie lubie mieć kataru :-D
Majuska współczuje Ci ... u nas młody potrafił tak przegadać od 24 do 4 ... od złopści, poprzez śmiech do mysli morderczych ... na pewnym etapie zasypiałam i nagle mnie budziło radosne nader pIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ...

Nigdzie nie wychodze, siedze w domu i grzeję stare kości :-D Wystarczy, że zrobiłam obchód gospodarstwa i zamarzł mi rozum i nie tylko... Niech już będzie ciepło, wystarczy tej zimy a mnie się marzy fotel wśród kwitnących piwonii :-D
Majuśka współczuję pobudek, ale pomyśl że Ty będziesz miała najgorsze za sobą a przed nami w dwupakach są jeszcze wszystkie rozrywki zagwarantowane przez nasze maluchy :-D

Majuśka współczuję pobudek, ale pomyśl że Ty będziesz miała najgorsze za sobą a przed nami w dwupakach są jeszcze wszystkie rozrywki zagwarantowane przez nasze maluchy :-D
No nie wiem Aniu, nie wiem, większe dziecko-większy problem:-) Wy będziecie mieć pobudki na słuchanie nocnych recytacji, a my na pewno coś innego, nie sądzę, aby był u nas jakiś luz:-) Jak to mówią, kto ma pszczoły ten ma miód, kto ma dzieci - ten ma smród:-D:-D:-D
Młoda kolejny dzień bez spaceru i porządnego spania w dzień, już sama nie wie co ma robić, w poniedziałek ma być u nas ok. -10 to może ją wezmę na jakąś małą przebieżkę i nam się trochę dzień unormuje:sorry2:

Majuska mnie tez brakuje spaceru, Młody śpi i bez spacerów ale ... lepiej wciąga po spacerkach ... no i mniej marudzi przed zasypianiem ... Tylko, jak mnie katar nie puści to pójde do ... na raki a nie na spacer.
Cóż Dziewczynki 2 w 1 :-D Was też czeka piiiiiiiiiiiiii o 4 nad ranem :-D nie będzie tak baśniowo ... :-p

Cześć!
Troszkę mi internet odmarzł, to się melduję.
Basia - za tą grę to niech Cię...."żebym was tu więcej nie widział z tą głupią i szkodliwą grą"! Się przez to nie wyspałam...No nic, pewnie za jakiś czas będę z utęsknieniem wspominać nieprzespane noce, spędzone na pykaniu w głupie gry.
U nas dziś pogoda łaskawsza, udało mi się wywlec całą piątkę psich na spacer, ani ja nie zmarzłam, ani psi.

reklama
Zoyka aż dreszczy dostałam :-D
Florentyna czy TY zamujesz 3 miejsce w kolejce do rozpakowania ??
bo teraz Zoyka :-) potem Anka ... i TY następna w kolejce ? :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry