reklama

Ciąża po 40

reklama
anka_d : myślę ze to nie jest wcale taki zły wynik. Trzymam jednak kciuki. Uważaj na Was.Będzie dobrze :)

Mi tez KTG skakało ale potem było OK. Moja Jula tez kopie jak oszalała i za każdym razem gdy kopnie mocniej zastanawiam się czy aby zaraz coś mi nie pęknie i nie odejdą wody.
C mnie coś zakłuje - myślę OOO , moze to już .

Mam naprawione wszystko!!! :-D Komputer wreszcie wrócił w moje władanie:) Nadrobiłam tak szybko zaległości i wyszło mi po kolei...
Spirala jest super, miałam cztery sztuki zakładane i nigdy nie narzekałam. Jedynym minusem jest ciut dłuższa miesiączka o jakieś dwa dni. Poza tym żadnych skutków ubocznych.
Seksik jest wskazany i cudowny w ciąży. Delikatny i nie ma obaw że dziecku coś się stanie... oczywiście jesli nie ma przeciwskazań od lekarza. Polecam gorąco :-D

Rozmowa wychowawcza z Wandzią skończyła się potężnym ciosem w okolice wątroby i obrażone dziecko poszło kopać dalej w pęcherz... ciekawe skąd taka reakcja;-)Jutro sobie trochę odpoczniemy bez nerwów a w niedzielę pełne lenistwo... siadłam na tyłku i przesiedzę chyba te 7 tygodni w bezruchu :baffled: ale lepiej siedzieć w domu niż plątać się po szpitalach i przychodniach w ciągłym strachu o żmijkę...

Aniu fajnie , że jesteś, 7 tygodni zleci szybko i wszystko będzie git ;)
Nie mam dziś sił za bardzo na BB, więc tylko Wam pożyczę dobrej i spokojnej nocki oraz kolorowych snów!!!

anka_d relax i jeszcze raz relax, pozniej bedziesz latac jak z piorkiem ;)
no i dzieki za opinie o spirali:)
a co do sexiku w ciazy to ja nie lubie, unikam jak ognia. w poprzedniej ciazy moglam non stop, a teraz nie dosc ze przeszkadza mi moje 9kg na plusie to jeszcze te kopniaki w trakcie. No czuje sie nieatrakcyjna i juz! :(

Anka, niech kopie - dobrze robi.

U nas dzien calkiem spokojny... Przyszly ciuszki dla Karola, ktore kupilam na ebay'u. Bo ja to planowanie zawsze mam udane - wykombinowalam, ze ubranka od 3 miesiecy to sie bedzie kupowalo wiosna, jak carbooty rusza, tymczasem Mlodszy rosnie szybciej niz bylo przewidziec i juz teraz potrzebuje ubranek 3-6. Wiec ebay i zestawy - to co ludzie hurtem opylaja. No i taki wlasnie zestawik mi dzis przyszedl, a drugi jest awizowany, czyli odbiore jutro. To co przyszlo jest boskie - sliczne, zadbane, pachnace, ladniejsze niz wygladalo na zdjeciu, po prostu boskie. Nasze ksiazatko bedzie mialo sliczna garderobe - spodnie, bluzy, bluzeczki z dlugim rekawkiem - juz nie pajacyki i spioszki. A autor zamieszania lezy sobie i hipnotyzuje bimbadelka na palaku lezaka, przy czym czasem nawet udaje mu sie wyciagnac lapke i tracic jedno - strasznie mu koordynacja jeszcze fiksuje, ale widac ze sie stara.

Ollena, tez czulam sie nieatrakcyjna, gruba itd. W dodatku tu uwazaj, tam nie naciskaj... Jakas taka niepelnosprawna. Rajmund mi wybil z glowy takie pomysly - sposob w jaki patrzyl na ten rosnacy brzuch, jak o nim mowil... To byl jego brzuch, on byl z niego dumny, a ja bylam ta sama kobieta ktora pokochal i nosilam jego dziecko, przez co nie bylam mniej atrakcyjna - on uwazal ze bylam piekna ta radoscia oczekiwania na dziecko. No i sposob w jaki dobieral sie do "sprawy" - nie pozostawial watpliwosci ze to tylko mnie sie wydaje ze moge byc dla niego mniej atrakcyjna niz zwykle.

Ostatnia edycja:
Ollena muszę Cię OPIEPRZYĆ !!!! Widziałam na jakimś wątku Twoje fotki i wyglądasz ... seksownie, kobieco ... przestań marudzić że NIE i że FUJ ...
Anko_D w końcu :-)
wiem Kłaczku o czym mówisz ... zamawiałam ostatnio ubranka w Endo i z Nexta ... fakt że dla dziewczynek są słodsze ale Młody wchodzi już w etap ubranek "męskich" :-)

Misia, jeansy, bluzy itp., ale i ogrodniczki... po prostu nie spiochy i nie pajacyki.
kurde,on probuje jedno bimbadlo tracac raczka... slabo mu to idzie, ale czasem sie udaje.

reklama
Hełoł :-)
Zoyka nie to, że byłam fanką chińskich zupek ale niestety otworzyłam ten link tuż po śniadaniu i jakoś mi przeszła ochota na dokończenie kawy ...
Tak się zastanawiam ... skoro Twój gin. rzekł że urodzisz po terminie to czy jest szansa na 29 lutego ? Wszak mamy rok "przestępczy" :-) Osobiście znam jedną osobę urodzoną w tej osobliwej dacie.
Jak tam dziewczęta po nocy ? Młode dały popalić ?
Wiecie, że Młody skończył wczoraj PÓŁ roku ? SIOK ... nawet nie wiem kiedy to minęło, dostałam od swego m. mms - pierwszą fotę Młodego, którą zrobił po wdarciu się na oddział neonatologii ... ależ to był okruszek ... cóż puszkiem nadal nie jest no i nie jest mleczny, chyba zacznę mu robić kaszkę na soku bo na mleku zjada jej zdecydowanie mniej :-( Jego ulubione gotowce to: kleik ryżowy i kleik orkiszowy z pewnej firmy na Hi ...
Zoyka jeszcze dni naście na max i zobaczysz swego puszka-okruszka :-)
Kłaczku lubię angielskie firmy ubrankowe dla dzieci, te wszystkie nexty, george i inne mothercary i zazdroszczę Ci możliwości zakupów :-) jedno co mnie dobija to ich rozmiarówka ... bo na Młodego śpiochy na 8 kg (dobrze, że podają rozmiar w kg) są za krótkie choć zmieściłby się drugi Młody w okolicy brzuszydła ... Dobrze, że można sobie wysyłkowo zamówić. Dla mej wygody ładuje Młodego w bodziaki, pajace i śpiochy i czekam na wiosnę, żeby w końcu było widać że to mały facet a nie mumia w kombinezonie z zółwiem :-D
A gdzie reszta dziewczątek ? :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry