Misia, Nexta czy Mothercare to ja nie kupuje nowego bo drogie, ale George, zwany przez nas giorgio asdani to marka wlasna sieci marketow Asda i to sa ubranka stosunkowo tanie i niezlej jakosci. Lubie z tej sieci bodziaki i pajacyki bo sa z fajnej, miesistej bawelny i nie rozlaza sie jak te z Sainsbury'ego mimo ze tansze. Primark tez juz nie to. A z rozmiarowka to Ci powiem ze czasem smiesznie jest. Pajacyki na 62cm mialam z Tesco, z Asdy i z Primarku - waga 5,5 i 6,5kg i okazuje sie ze te 6,5 sa szczuplejsze niz te 5,5, ze maja szczuplejsze nogaweczki i lepiej sie trzymaja w kupie - maly mi nozek nie placze w nich.
Zoyka, taki wyklad to ja rozumiem!

Mam nadzieje ze zadziala - przeciez dobry seks moze porod przyspieszyc jesli to juz termin.
Anka, mnie cos robila z szyjka pod koniec rozwierania - &(^&%$$#%^ - zalowalam ze nie mam zebow w piczy bo bym jej z dzika rozkosza reke odgryzla.
Co do spania w nocy - Mlodszy dzis kochaniutki, pobudki regularne co 3h, majty, micha i lulu. Oblecielismy na poczte po te awizowana paczke z ubrankami, na powrocie dopadl nas deszcz, ja zmoklam, wozek tez, Mlodszy suchy, ale glodny.

Od czasu grypy przycial jedzonko, je po 90ml (przysluguje 120), ale co 3h i bez przerwy nocnej - odstawilam krople zupelnie, kupale dalej sliczne. Ide rozpakowac paczuszke i podziwiac nabytki.:-)