reklama

Ciąża po 40

reklama
No, niedługo 30 tydzień będzie - leci jak nie wiem co.
A ja jutro z rana idę krew i inne takie oddać ;) I przeanalizują mnie ;)
Moje dobranoc pewnie jutro przeczytacie, ale co tam, dodatkowo życzenia kolorowych snów dla wszystkich wysyłam telepatycznie.
I buziaki

Dzień dobry Kochane :)
Dzisiaj wyjątkowo ja pierwsza, bo czekam na tatę, zawiezie mnie na badania. No i musiałam wcześniej wstać a przecież tylko umyć się i ubrać, bo żadnego śniadanka na razie i przeliczyłam się z czasem ;) Mam go chwilkę więc się witam.
Dorotko, moja bratowa mi odpisała i napisała tak: "my chodzilśmy do Novum (http://www.novum.com.pl). Jest to jedna z dwóch chyba najlepszych w Polsce. Druga jest w Białymstoku (Centrum Bocian Białystok: Leczenie Niepłodności, In Vitro, Położnictwo i Ginekologia) i wiem, że wiele osób tam jeździ bo mają ceny o połowę niższe niż Novum, a jakość usług porównywalna" Możesz podzwonić ja chcesz, a jak jeszcze o coś chciałabyś zapytać to możesz jej bo ona dość doświadczona w tym zakresie jest ;)

A, i raport pogodowy - w Krakowie pada i chłodno póki co, ale stopy i tak trochę spuchły, chcociaż ja zawsze chude miałam i kościste to nikt nie zauważa, bo spuchnięte są umiarkowanie ;)

Miłego dnia życzę i do potem :)

Witajcie kochane ja tez od dawna na nogach ale nie mogłam cos komputera załaczyc nie wiem czemu ja taki mało znawca komputerowy , dopiero jak córka wstała to mi go załaczyła cos tam nie łaczyło ale trudno
u nas pada cały czas od wczoraj a zauwazyłam ze nogi mniej spuchniete i czuje sie bardzo dobrze malutka jeszcze chce w brzuszku posiedziec u mamusi

dzieńdoberek mamusie,
Basiu to udanych wyników i niech się doktory starają żeby były dobre:) no a w Krakowie to dzisiaj najzimniej masz Basiu
Marzenko no dla ciebie to zbawienie taka pogoda a z tym kompem to się nie przejmuj ja też tak mam czasami bo mi cierpliwości najczęściej brakuje a swoją drogą to ich złośliwość momentami zenitu sięga:)
ja jadę zaraz to miłego weekendu wam życzę i w ogóle przyjemności a w niedzielę napiszę:) pa i buziaczki

Witam serdecznie wszystkie mamy. Jestem 40 latką w trzeciej ciąży :) , dotychczas buszowałam na wątku listopadówek 2011, ale chyba wypada mi się tutaj zameldowac również :)

Majuska 1 ja buszuje na moich lipcóweczkach ale tez tutaj z mamuskami jestem od jakiegos czasu , zagladaj do nas i pisz wszystko co u ciebie sie dzieje
Basiu dobrych wyników zycze
Gosiu udanego wypoczynku kochana

Gosiu, to miłego weekendu, dobrej pogody życzę a na deskę z żaglem to chyba trochę wiatru :) U mnie 12 stopni, trochę zbyt chłodno ale cóż...

Witaj Majuska :) No pewnie, że wypada, a nawet należy i to nie tylko zameldować się ale i pozostać z nami :)

My Marzenko takiego staruszka laptopa mamy, i też czasem się buntuje - ostatnio kabelek - ale cóż zrobić, nie kupujmy nowego, bo mamy inne wydatki. A Klaudusia mądra dziewczynka :)

reklama
To może króciutko napiszę o sobie.....
Mam już dwoje dzieci, syna 19 letniego i 17 letnią córę, to dzieciaki z mojego poprzedniego malżeństwa, z obecnym mężem mieszakmy już 13 lat, a od 3 lat jesteśmy małżeństwem, rozmawialiśmy o wspólnym dzieciątku nie raz, ale wreszcie na początku tego roku zapadła klamka: ROBIMY! myslałm, że ze względu na wiek i gonitwę życiową trochę nam to zajmie, tymczasem praktycznie od "pierwszego strzału" udało się. Tak więc zostaniemy rodzicami na początku listopada , mój stary strasznie się cieszy, ja zresztą też, wszystkiego się od nowa dowiaduję :) Moje starsze dzieciaki robia sobie troche podśmie****ki oczywiście, ale obiecuja pomoc przy maluchu, zobaczymy.....:)
Póki co czuję się w miarę dobrze ( oprócz tego, że mam już spory brzuch i zaczynam się robić hipopotamiasta ) , z powazniejszych przypadłości wyszło mi ostanio na badaniu , że mam wirusa cytomegalii, jestem pod opieka lekarza zakaźnego, który generalnie nie widzi żadnych zagrożeń ( ja oczywiście się denerwuję ) miałam podwójny test prenatalny - wyszło ok, no i przede mną w najbliższy poniedziałek USG połówkowe i poznamy płeć naszego bobasa, który dużo daje znać o sobie, szaleję w brzuchu, że hej!!! ( fajnie tak po latach znowu to poczuć :) )

Bardzo mi miło u Was gościć, na pewno tu się zadomowię, mam sporo czasu wolnego teraz, ponieważ przebywam na L4, korzystam więc ile mogę z tego dobrodziejstwa:-D

Edit: Ale mi jeden wyraz wygwiazdkowało:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry