reklama

Ciąża po 40

reklama
Zoyka jak tylko odwalisz obowiązkowe leżenie po cc natychmiast się loguj tutaj do nas :-D Czekamy niecierpliwie na wieści i oczywiście rano na kawę inkę podawaną w szpitalu też się proszę stawić :)))

Zoyka trzymam mocno, będzie git, zobaczysz, chwilka mała i przytulisz swojego skarba:-)

Moja zasnęła, zobaczymy na jak długo:confused:

Aniu łącze się z Tobą w bólu , też doświadczyłam straszliwej opuchlizny, wołali do mnie w domu Fiona, nogi koszmarrr, ale zleci i zapomnisz a wodę szybko wysikasz;-)
Chyba szybciutko dziś skoczę do wyrka łapać snu póki mogę;-)

Ania : od rana nic nie jem i nic nie piję , nawet insuliny nie mam brać. PO CC od razu kroplówka z glukozy. Kuźwa, ale to przeżycie. Jutro dziecko będzie na świecie.

Ale fajnie!

Zamorduje Karola. Rano biegiem zbiorka na scan - nakarmilam, odbil, ubieram... Bulklo sie na wkladana wlasnie bluze. Ja wrzask, on smiech. Przebralam do majtek bo body tez oberwalo... Podejscie do ubierania nr 2 - wlozylam czapke wiaze pod szyja... Rzyg i smiech. Ciuszki w serkach, przebieramy... Ale smiechulec jest - jesli nie jest glodny to sie smieje. Cos mi dzis pokasluje, ale dalej zadowolony z zycia. Dudlak jeden...:-D

Zoyka wiem, znam to uczucie :-D jest super gdy się czeka i jest też niepokój... najgorsze czekanie ale postaraj się szybko zasnąć żeby nie myśleć za dużo i czas zleci...
Majuśka śpij spokojnie, a ja się czuję jak stary mamut:-D

reklama
Majuska ja stawiam na skok rozwojowy albo kryzys laktacyjny 3 miesiaca. Moja to akuret od zawsze beznadziejnie sypiala ale na naszym watku dzieci z pazdziernika wiele dziewczyn zaczelo narzekac ze dzieciaki ktore fajnie spaly niedawno przestaly, ponoc ten skok moze trwac nawet kilka tygodni a jesli to kryzys to powinno sie polepszyc za kilka dni :) jak tak na cycu wisi to moze wlasnie kryzys laktacyjny?

Misia niezly ten kot :-D

Zoyka oby wszystko poszlo sprawnie i bez komlikacji. Juz jutro sie bedziesz Julka cieszyc :)

A jesli chodzi o wozki to nie ma idealnego. Wazne zeby wiedziec jak sie bedzie go uzywac i gdzie. Ja tego wozka co mam nie kupilabym gdybym mieszkala w Polsce. A tu mi wystarcza i jest bardzo lekki co bylo dla mnie wazne bo go nosze w te i we wte po schodach ;) My sie przesiadlysmy juz na spacerowke, praktycznie od 3 miesica nie uzywam gondoli, tylko mala w chuscie nosilam - a powod: nie nawidzila gondoli, darla mi sie na spacerach ze hej, musialam jej budke rozkladac to wtedy byla w miare zadowolona bo wiecej widziala, ale w wietrze i deszczu tak nie moglam jej wozic... w spacerowce zaliczyla 2 dlugie spacery i obyly sie bez marudzenia :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry