reklama

Ciąża po 40

Zoyka, będziesz mieć noworoczną Julkę - jutro jest Tybetański Nowy Rok, zaczyna się rok Wodnego Smoka.
Mały smok na nowy rok. Trzymam za Was kciuki nieustająco.

reklama
mogę Wam duecie porzucić mą Bazylie ? :-D
Zoyka jesteś w dobrych rękach, wiem łątwo się mówi - wyśpij się kiedy emocje i wszystko inne Ci buzuje ... ale jesteś w szpitalu, pod dobrą opieką :-) Całusy i do usłysznenia za 2-3 dni.
Flo a jaki rok chiński się zakończył ?

Cześć Babeczki!
Powoli dwupaki się wykruszają o poranku:( zostałam sama z kawą na dzień dobry i będziecie skazane na moje pojedyncze meldowanie się, bo Katrina i Flo wskakują później. Swoją drogą śmiesznie się ułożyło, że każda z nas wyskakuje z "dwa w jednym" mniej więcej do 5 tygodni :-D
Zoyka dalej trzymamy kciuki, pewnie nie masz już czasu na nic przejęta nadchodzącą 9.00. Godzina U zbliża się wielkimi krokami:)
Idę prać dalej :eek:

Hełoł
No właśnie ... trzeba zaprowadzić jakąś dyscyplinę :-D
A Zoyka ... za godzinę będzie już PO ... i jednego obywatela więcej na świecie :-)
Majuska byłam wczoraj na pogrzebie - przy okazji obejrzłam świat ... zima trzyma sie mocno niestety, a przejazd wózkiem utrudniony :-(

Ostatnia edycja:
O kurczę Zoyka - teraz trzymanie kciuków już pewnie niepotrzebne, co? Na pewno już jest po i masz przy sobie bobaska :):):) Pewnie już gratulować można :):):)
Cześć dziewczyny, ja tylko na chwilkę, na dłużej wieczorem wpadnę to napiszę co u nas. A teraz tylko tyle, że sprzęt mam do wymiany :wściekła/y:

reklama
Fiona i inne mauty, ale Wy marudzicie... Nozki jak na foci to ja mam stale, no bez poduszek ponizej kostek, ale kozakow nie wkladam zadnych bo problem zaczyna sie juz na wysoksci kostek. Spodnie tylko zdecydowanie szerokie - mam w lydce tyle co niejedna w udzie i... trzeba z tym zyc bez nadziei ze po porodzie zniknie. A w ciazy swoja droga przybywalo.

Zoyka, czekam w nerwach...

Mlody mi sie obsmarkal i kaszle. Skrzypi, zgrzypi, ale nie goraczkuje. Nie poszlismy na play group, randka mu przepadla z taka fajna laska... Co prawda stara rura bo cale 7 tygodni ma, ale fajny kawal baby do wyrwania.;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry