reklama

Ciąża po 40

Anko ja rozumem mamut ale czemu stary ??
Zoyka miałam cc też w środę o 13:02 młody wydał głos :-) najpierw leżysz plackiem, dość dziwne odczucie - bo jesteś tylko w połowie, głową możesz ruszać na boki, staraj sie jej nie podnosić, potem wraca Ci władza w nogach i nimi masz poruszać ... będziesz zacewnikowana. Lekarz, pielęgniarka powiedzą Ci co i jak. Na weekend zawitasz do domku z Młodą :-) u mnie po cc trzymają 3 doby minimum. Jak Cię będzie boleć to masz prawo do środkó przeciwbólowych i domagaj się ich !!!!! mnie o tym powiedziała znajoma i powtarzała jak mantrę i ja przekazuję to Tobie :-)

reklama
Majuska to moje sa niewiele mniejsze na 7 tygodni przed terminem :no: chyba mnie nie pocieszyłaś :-D
Misia bo Ci język wywalę i na tym się skończy, doskonale wiesz jak wygląda stara mamucica - przecież oglądałas Epokę Lodowcową :-D

No i siedzę z Wami zamiast iśc spać:no::-D

Cytryna dzięki!!! Może to się nałożył i skok i kryzys:szok:..moja jest z początku listopada to pewnie pasowałoby czasowo do przeżyć październikówek.....no i woła o cyca , opije się i potem ulewa i ulewa, kłaczku nie dość że wszystkie szmaty na sobie ma przemoczone, to jeszcze ja cała łobrzygana, nie nadążam z praniem:no:

Anko ja rozumem mamut ale czemu stary ??
Zoyka miałam cc też w środę o 13:02 młody wydał głos :-) najpierw leżysz plackiem, dość dziwne odczucie - bo jesteś tylko w połowie, głową możesz ruszać na boki, staraj sie jej nie podnosić, potem wraca Ci władza w nogach i nimi masz poruszać ... będziesz zacewnikowana. Lekarz, pielęgniarka powiedzą Ci co i jak. Na weekend zawitasz do domku z Młodą :-) u mnie po cc trzymają 3 doby minimum. Jak Cię będzie boleć to masz prawo do środkó przeciwbólowych i domagaj się ich !!!!! mnie o tym powiedziała znajoma i powtarzała jak mantrę i ja przekazuję to Tobie :-)

W moim szpitalu maja program walki z bólem i mi powiedzieli ze mam prawo prosić o tyle p/bólowych aby nie bolało. Właśnie była pielęgniarka i mówiła ze po cc leży się najpierw plackiem 10-12 godzin. U mnie trzymają 3 doby jak jest wszystko OK.

Zoyka o matko ale nerwy!!! trzymam kciuki, bede o Tobie myslec i czekac na wiade :-)))))
Ciekawe uczucie to musi byc...poczucie, ze o tej godiznie zobaczy sie swoje dziecie:-))))

Majuska moge oddac do kompletu nogi, będzie cała jedna Fiona i kawałek Eli :-D Poprawiłaś mi humor, wiem że nic się nie poradzi ale chociaż ze smiechem mozna podejśc do problemu....

reklama
Dobra Dziewczyny !

Dzięki za dobre słowo i otuchę. Zmykam spać, jutro mam pobudkę o 5 ( tak tutaj budzą abym wszystkim zrobić przed obchodem KTG) .Trzymajcie kciuki za Julkę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry