Zoyka, jak młoda potrafi sie przyssać i z 15 minut ciągnieoraz łyka to juz jest superowo !!! Uwierz!! To teraz tylko starać się żeby to się działo jak najczęściej!! Ja tez zanim sie sytuacja unormowała przeszłam wiele ciężkich chwil, z potem na czole więc świetnie Cie rozumiem. Przystawiaj Julkę nawet co 15 minut, jak będzie wołac jeść, butla tylko w ostateczności!!
A z tym zimnem i dreszczami to u mnie tak do 2-3 tygodni po porodzie było, dygotałam z zimna, spałam w 2 bluzach pod kołdrą
, nie wiem co to , czy po ZZo, czy dlatego, że wody sporo z organizmu schodziło, bo bardzo opuchnięta byłam, czy ogólnie po wysiłku, nie wiem
, ale przeszło, teraz normalnie się czuje i spię w krótkim rękawku.
Dziewczyny przewertowałm troche neta i bartdzo mi zachowanie Paćki podchodzi pod ząbkowanie, rzadka kwaśna kupa była, maruderstwo, rączki non stop w buzi, ślinienie, te protesty przy cycku, oraz rumieńce ( dziś w nocy straszne miała - dziwiłam się co to ? )
A co powiecie na wzorzec ojca - Rysiek z Klanu - fakt również nie wytrzymał, ale....
A z tym zimnem i dreszczami to u mnie tak do 2-3 tygodni po porodzie było, dygotałam z zimna, spałam w 2 bluzach pod kołdrą
, nie wiem co to , czy po ZZo, czy dlatego, że wody sporo z organizmu schodziło, bo bardzo opuchnięta byłam, czy ogólnie po wysiłku, nie wiem
, ale przeszło, teraz normalnie się czuje i spię w krótkim rękawku. Dziewczyny przewertowałm troche neta i bartdzo mi zachowanie Paćki podchodzi pod ząbkowanie, rzadka kwaśna kupa była, maruderstwo, rączki non stop w buzi, ślinienie, te protesty przy cycku, oraz rumieńce ( dziś w nocy straszne miała - dziwiłam się co to ? )
A co powiecie na wzorzec ojca - Rysiek z Klanu - fakt również nie wytrzymał, ale....