Misia promocja do 7 marca chyba.
Podziwiam Młodego, że przy karuzelce zasypia, ja mam tak zorganizowane, że po kąpieli wszystkie bodźce sa wyeliminowane, światełko ledwo ledwo, karuzelka odsunięta, i cicho, no i młoda tak zasypia, po prostu lepiej, żeby jej nic nie rozpraszało. A spacerki u nas również póki co to tylko spanie, więc młoda nie kwękoli że leży, jest u mnie taka opcja w gondoli, że jej górną połowę można pod skosem ustawiać.
Kłaczku, jeżeli da rade Karolowi zrobić skos , żeby go podwyższyć to chyba ok, tylko nie za dużo. Ja mam w łóżeczku dla Paćki taka poduszkę klin, żeby nie ulewała podczas snu i to jest bezpieczne dla kręgosłupa. A w foteliku wydaje mi się, że nie jest zalecane jakieś długie przebywanie, tyle co się musi.
Misia ja mam Maxicosi do 13 kg i mojej już prawie nogi z niego wystają
Paćka rumiana, niespokojna strasznie, łapy nerwowo cały czas w buźce obraca, mierzyłam jej temperature więc ma 37, dałam czopek teraz na noc , no i zobaczymy co się będzie działo, ja polecę zaraz do wyrka, bo ledwie siedzę, może cokolwiek snu złapię.
Edit : a jeszcze jak ktoś ma REALA " na podorędziu" to sporo "dzieciaka" jest na promocji, dużo różnych produktów wyeksponowane zaraz na wejściu, m.in. Pampersy w Megapaku , wychodzi 54 gr za sztukę
http://promobaby.pl/market-real.html