reklama

Ciąża po 40

Czepiasz się biednego Rumcajsa a on tylko biegał po lesie, za to Vito wymordował połowę Syclii i Nowego Jorku. Jak nie chcesz czystej, to może 4 magnus bo innego ratunku dziś nie widze :-D

reklama
trzeci był browar jagiełło - piwo miodowe :-p i myśl taka: SAM BALDWIN z Bezsenności w Settle ??
nie wiem czy mam iść po 4 ??
Rumcajs biegał po lesie strzelając ... a poza tym Vito podobnie jak Tonny Soprano utylizował śmieci :-) więc się czepiasz Anko TY :-p

Rumcjas strzelał beznadziejnie prosto w zadek jasnie wielmoznego pana hrabiego dając przykład jak nie należy posługiwac się bronią. Vito i Tonny strzelali raczej celnie... To ma być wzorzec dla dziecka płci męskiej? Pamiętaj, że Flo szuka przykładów dobrego wychowania a nie szkoły przetrwania :-D Baldwin był bezpłciowy, koszmarek... :))) wybieram świstaka :-)

Swoją drogą Misię i mnie logika juz zawiodła skoro czepiamy się biednego Corleone, który zapewne w grobie się aktualnie przewraca :-D dobrze, że chociaż Ty Basiu próbujesz podejśc do tematu z rozsądkiem :)))

Mi wszystko przeszkadza jak usypiam...korki do uszu uzywam od lat a i tak wszystko slysze:( a szkoda bo moze bym mogla z mm spac przy jego chrapaniu. A teraz jeszcze usnac nie moge przez te kopniaki, brzuch i siku co 15min to chrapanie doprowadza mnie do szewskiej pasji... wole do syna isc.

No ale nie powiem...jak sobie wyobraze nieprzespane noce i chodzenie spac o 20 razem z dziecmi to juz mi sie wszystkiego odechciewa..

dziękuje Ci Basiu. Masz rację bez dwóch zdań !! Lepszy Ojciec mateusz niż ten zbójec Rumcajs, zwłaszcza że w ogóle nie byl brany pod uwagę Vito Corleone ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry