Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Czepiasz się biednego Rumcajsa a on tylko biegał po lesie, za to Vito wymordował połowę Syclii i Nowego Jorku. Jak nie chcesz czystej, to może 4 magnus bo innego ratunku dziś nie widze
trzeci był browar jagiełło - piwo miodowe i myśl taka: SAM BALDWIN z Bezsenności w Settle ??
nie wiem czy mam iść po 4 ??
Rumcajs biegał po lesie strzelając ... a poza tym Vito podobnie jak Tonny Soprano utylizował śmieci :-) więc się czepiasz Anko TY
Rumcjas strzelał beznadziejnie prosto w zadek jasnie wielmoznego pana hrabiego dając przykład jak nie należy posługiwac się bronią. Vito i Tonny strzelali raczej celnie... To ma być wzorzec dla dziecka płci męskiej? Pamiętaj, że Flo szuka przykładów dobrego wychowania a nie szkoły przetrwania Baldwin był bezpłciowy, koszmarek... )) wybieram świstaka :-)
Ojciec Mateusz - czumu nie? On do parafian zwraca się per: synu lub córko. No to o co chodzi? A o lepszego ojca chyba trudno
A'propos tatusiów i synków Tatuś i syn - obrazki Jeja.pl
Padłam
Swoją drogą Misię i mnie logika juz zawiodła skoro czepiamy się biednego Corleone, który zapewne w grobie się aktualnie przewraca dobrze, że chociaż Ty Basiu próbujesz podejśc do tematu z rozsądkiem ))
Mi wszystko przeszkadza jak usypiam...korki do uszu uzywam od lat a i tak wszystko slysze a szkoda bo moze bym mogla z mm spac przy jego chrapaniu. A teraz jeszcze usnac nie moge przez te kopniaki, brzuch i siku co 15min to chrapanie doprowadza mnie do szewskiej pasji... wole do syna isc.
No ale nie powiem...jak sobie wyobraze nieprzespane noce i chodzenie spac o 20 razem z dziecmi to juz mi sie wszystkiego odechciewa..
dziękuje Ci Basiu. Masz rację bez dwóch zdań !! Lepszy Ojciec mateusz niż ten zbójec Rumcajs, zwłaszcza że w ogóle nie byl brany pod uwagę Vito Corleone ...