Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kiwam się nad kawą i próbuję dobudzić, bo dziecko wykonało pierwsze budzenie telefonem... Biegając po nocy wymyśliłam typ idealny ojca. Ni mniej, nie więcej to PINGWIN! Otóż mama Pingwin znosi jajka a opiekę nad nimi przejmuje tata Pingwin nosząc jajka na swoich nogach, ogrzewając je brzuszkiem, tuli do siebie i dba by nie zgubić i nie wychłodzic przyszłego potomka. Zatem jak wybieram Ojca Pingwina jako doskonałego rodziciela 

Muszę zacząć kogoś szukać do opieki nad nim ... 

A co do chrapania, to nie wiem jak pies, ale własny tatuś raczej nie obudzi chrapaniem dzieciaka - mój nie budzi a chrapie momentami niczego sobie.
nauczone przykłądem wątku z Agatką Księżna na Puchach po poważnej merytirycznej dyskusji nt. ojcostwa jeszcze admin albo inny mod nas zamknie
a gdzie terapeutyczna funkcja forum ??
więc jakby wybierać w czym nie ma za bardzo, bo: 2 osoby nie nadają sie zdrowotnie i obawiałabym się o zdrowie Młodego zostawiając go pod ich opieką, dwie kolejne chodzą do przedszkola i szkoły
, kolejne dwie to mój teść ale on się nieco boi zostawać z takim maluchem i ciotka, ktora jest nader zajęta emerytką w rozjazdach ... reszta pracuje. Jak widzisz wybór jest zerowy - więc do wrześnie niańka ewentualnie teść przystawiony do muru a potem żłobek jak się dostanie ...
Generalnie ja nie mam nic przeciwko Vito, bardzo doceniam u niego tą dbałość o rodzinę, rozciągał nad najbliższymi taki klosz, parasol bezpieczeństwa, oni sami czuli sie bezpiecznie, niczego im nie brakowało, dzieci, wnuczki wytulone nakolankach, sielaneczka...czym się zajmował to juz szczegół, w końcu roboty do domu nie przynosił, a i strzelać chyba też sam specjalnie nie strzelał, miał od tego ludzi:-)