reklama

Ciąża po 40

Klaczku rozumiem.. w takim razie podniesione odrobine oparcie mysle, ze mu nie zaszkodzi...
Wiec nie u wszystkich te hormony tak buzuja? no to obym teraz tego nie miala :(

Co do darcia po nocach...ja 2 miesiace mialam wyciete z zyciorysu, kapanie ok 19.30 a mlody darl sie do 1 w nocy czasami bez przerwy...wszystkiego probowalismy, dochodzilo do tego ze kladlam go kolo siebie na lozku, siedzialam i czytalam Jezyk Niemowlat a on sie darl dalej. W koncu kupilam cos na kolki i pomoglo niby bo skonczylo sie..albo kolki albo dorosl i wyczail kiedy sie spi.
Za to nigdy z nim nie mialam problemu zabkowania. Pierwsze 2 miechy koszmar a pozniej juz spal po nocach...

reklama
A ojciec Wirgiliusz? miał jakąś straszną ilość dzieci i pewnie połowa z tego to byli chłopcy... Próbowałam się cofnąć w czasie mniej więcej do antyku i wychodzi mi że Flo ma rację :baffled:

klaczku moja miala tak samo w gondoli, pomagalo jak jej bude opuszczalam i wozilam pod drzewami ;) od 3 miesiaca gondoli nie uzywam, miesiac nosilam tylko w chuscie a teraz chusta plus spacerowka, rozlozona jak sie da najbardziej i jest przeszczesliwa:)

Ani od wczoraj przeszkadza bardzo sucha skora z tylu glowki, drapie sie strasznie, do krwi, musze ja pilnowac a wtedy sie jeszcze bardziej denerwuje. na razie mamy smarowac oilatum, ajk sie nie poprawi dostaniemy sterydy... mam nadzieje ze sie poprawi bo mala sie strasznie meczy, wczoraj od 4 rano to juz sie nawet przez sen drapala... pewnie bedzie miala azs po mamusi :/

Ja meza tez czasem wyganiam z pokoju... na przyklad teraz keidy mala jest rozdrazniona i czesto sie budzi, w 3 nam ciasno w lozku a czasem latwiej mi ja poprostu kolo siebie polozyc. Pozatym odkas Ania pojawila sie na swiecie wszystko mnie budzi, kazde jego chrapniecie, przewracanie sie z boku na bok... jak spie tylko z dzieckiem to sie lepiej wysypiamy. A Robert udaje ze niby nie zadowolony a potem go lapie grajacego w gry w srodku nocy w salonie ;)

Basia mój pan od rehabilitacji pokazałbby Ci paluszkiem co TWOJA powinna robić na planszach, którymi ma oblepiony gabinet :-D A propos ... w poniedziałek idziemy do rehabilitanta nr 2 :-) Zobaczymy co ten wymyśli.
A Papa Smerf ?? A Ojciec Mateusz ?

Misia puknij się :-)Ojciec Mateusz to ksiądz i z racji zawodu nie powinien posiadac legalnych dzieci :-) Papa Smerf odpada, on tylko pełnił funkcję starszego wioskowego a nie wychowawcy na etacie ojca. Spis do bani, myśl dalej :)))

Piwo pijesz i stąd głupie spisy, przerzuć się na konkrety :-D Piwo ogłupia i nie daje efektów myślowych... przypomnij sobie jakie ma się pomysły po dobrym literku czystej wyborowej :))))

Czy ja Ci każę robić spis ojców wszelakich? Skup się na wzorcach z literatury a umysł wytrzyma takie obciążenie PO ciąży :-D Mój na razie funkcjonuje i wymyśliłam Rumcajsa, obciążony mam tylko brzuch :))) Misiu Ty :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry