anka_d
Fanka BB :)
Witam ze szczęsliwym usmiechem :-)
Spałam wyjątkowo dobrze, moje nogi mnie nie opuściły w paraliżu, krzyż stwierdził że mogę nawet leżeć i tylko jedna wizyta na sikanko w nocy! Normalnie co więcej potrzeba babie w ciąży do szczęśliwości?
Za chwilę leci transport z łóżkiem do Wrocławia czyli dziś śpimy w mieszkanku... nie jest źle
)) Powybrzydzałam trochę i zażyczyłam sobie jeszcze komody i mam nadzieję że swój pomysł przeforsuję
))
Basiu i jak małż? dobić czy kochać dalej gorszą połówkę?
Katrina z pierwszym chłopakiem nie wiedziałam co się urodzi chociaż marzyłam o panience, przyszedł na świat facet.. no wtedy zwyczajnie nie było USG więc co miało być to było
) Z drugim poprosiłam podczas jedynego USG o określenie płci. Lekarz nie bardzo chciał... oświadczyłam mu, że muszę wiedzieć bo chcę dziewuszki a jak ma byc chłopak to muszę mieć czas, by z tą myslą się oswoić bo inaczej się wyprę dziecka na sali porodowej. Lekarz patrzył na mnie z lekkim popłochem w oczach bo wyrak brzmiał: facet! Potem przez 4 miesiące usiłowałam przełknąć płeć potomka i jakoś się udało
Tutaj teraz stawialiśmy też na faceta, bo przecież trzeci był Mateuszek, który zmarł. Nie wierzyłam we własne szczęście, że Wandeczka sobie mieszka
))
Mój chłop oszalał kompletnie... przysięgałam że nie będzie różowego ale już wybrał różowe łóżeczko, wczoraj MUSIAŁAM kupić różową szczotkę do włosów, ogląda z błyskiem w oku różową sukieneczkę, kazał mi sprawdzić różowe firanki do pokoiku!!!
Sprawdziłam, są śliczne z odcieniem bordowym lekko łamiącym słodki róż
komplet za 40 zł na całe okno wraz z dwoma brytami zasłon w ciemniejszym kolorze... Dobrze że pościel kupiłam i uszyłam dużo wcześniej i jest kolorowa
))
Spałam wyjątkowo dobrze, moje nogi mnie nie opuściły w paraliżu, krzyż stwierdził że mogę nawet leżeć i tylko jedna wizyta na sikanko w nocy! Normalnie co więcej potrzeba babie w ciąży do szczęśliwości?
Za chwilę leci transport z łóżkiem do Wrocławia czyli dziś śpimy w mieszkanku... nie jest źle Basiu i jak małż? dobić czy kochać dalej gorszą połówkę?

Katrina z pierwszym chłopakiem nie wiedziałam co się urodzi chociaż marzyłam o panience, przyszedł na świat facet.. no wtedy zwyczajnie nie było USG więc co miało być to było
Tutaj teraz stawialiśmy też na faceta, bo przecież trzeci był Mateuszek, który zmarł. Nie wierzyłam we własne szczęście, że Wandeczka sobie mieszkaMój chłop oszalał kompletnie... przysięgałam że nie będzie różowego ale już wybrał różowe łóżeczko, wczoraj MUSIAŁAM kupić różową szczotkę do włosów, ogląda z błyskiem w oku różową sukieneczkę, kazał mi sprawdzić różowe firanki do pokoiku!!!
Sprawdziłam, są śliczne z odcieniem bordowym lekko łamiącym słodki róż
komplet za 40 zł na całe okno wraz z dwoma brytami zasłon w ciemniejszym kolorze... Dobrze że pościel kupiłam i uszyłam dużo wcześniej i jest kolorowa
Zowu jestem jak z krzyża zdjęta, no ale kogo to obchodzi, a juz na pewno nie moje dziecko.