Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
moja znajoma się wyrażała o swym potomku: Skwarek bądź Skwarka bo miała silen pragnienie chleba ze smalcem i ogóras do tego. Urodziłą sie skwarka
Młody to było Młode z czasem nabrało płci a ubranka i tak kupowałam obojniacze :-) Majuska już taki ze mnie Killer Jurek Killer
Młodemu się cos poprzstawiało i sobie w najlepsze z nami siedzi i konwersuje ... żel, czopek, picie ... a on siedzi i piszczy w szczęśliwości
Misiu, jak tylko w szczęśliwości to ok
Przyszedł mój P bo zgłodniał. Przytuliłam się do jego pleców a on mi na to "nie przytulaj się, bo cię zarażę a potem ty zarazisz MOJE dziecko" No wiecie
młody się świetnie bawi :-( już mu zapowiedziłąm że jutro nie spi nawet minuty !!!!
Mój m. mówi: nie, no rozwala mnie ten facet choć myśl morderczą powziąłem
Basiu musisz obsewrwować swego małża ... może to stan przejściowy ..,
I co, myślisz, że jeszcze będę musiała go dobić? Cóż, trudno... Misiu, i przecież wiesz, nawet jak jutro Młody nie prześpi nawet minuty, to nie musi to oznaczać, że w nocy będzie spał
Basiu no jak możesz mówić COŚ takiego zasnął uffff ale cud że przeżył
co do Twego Małża ... obserwacja, relacja ... rada starszych zadecyduje biorą pod uwagę Twe poczucie zwłąszcza samo(poczucie) ...
Moje poczucie jest ok, zobaczymy jutro. Ja na razie idę w ślady Twojego potomka i udaję się w objęcia Morfeusza (bo mój P nie chce mnie brać w objęcia )