reklama

Ciąża po 40

reklama
moja znajoma się wyrażała o swym potomku: Skwarek bądź Skwarka bo miała silen pragnienie chleba ze smalcem i ogóras do tego. Urodziłą sie skwarka :-D
Młody to było Młode z czasem nabrało płci a ubranka i tak kupowałam obojniacze :-)
Majuska już taki ze mnie Killer :-D Jurek Killer :-D
Młodemu się cos poprzstawiało i sobie w najlepsze z nami siedzi i konwersuje ... żel, czopek, picie ... a on siedzi i piszczy w szczęśliwości :szok:

Misiu, jak tylko w szczęśliwości to ok :)
Przyszedł mój P bo zgłodniał. Przytuliłam się do jego pleców a on mi na to "nie przytulaj się, bo cię zarażę a potem ty zarazisz MOJE dziecko" No wiecie:szok::-D

młody się świetnie bawi :-( już mu zapowiedziłąm że jutro nie spi nawet minuty !!!!
Mój m. mówi: nie, no rozwala mnie ten facet choć myśl morderczą powziąłem :-D
Basiu musisz obsewrwować swego małża ... może to stan przejściowy ..,

Ostatnia edycja:
I co, myślisz, że jeszcze będę musiała go dobić? Cóż, trudno...
Misiu, i przecież wiesz, nawet jak jutro Młody nie prześpi nawet minuty, to nie musi to oznaczać, że w nocy będzie spał :P

Basiu no jak możesz mówić COŚ takiego :-D zasnął uffff ale cud że przeżył :-D
co do Twego Małża ... obserwacja, relacja ... rada starszych zadecyduje biorą pod uwagę Twe poczucie zwłąszcza samo(poczucie) ...

reklama
Moje poczucie jest ok, zobaczymy jutro. Ja na razie idę w ślady Twojego potomka i udaję się w objęcia Morfeusza (bo mój P nie chce mnie brać w objęcia ;))

Dobranoc :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry