reklama

Ciąża po 40

reklama
Wiecie co myślę te majty jak najszybciej kupić i co to za pomysły ,że do seksu się nie nadają.Przecież siateczkowe rajstopki na seks były super to teraz majtalony wypróbuję(puki jeszcze dam radę ):-)Basiu trzymaj się.

Pewnie takie majty to od razu strój kąpielowy... naciagniesz na biust i jak znalazł sexi ubranko
:-D
Katrina nie wiesz bo nie chcesz, czy maluch się ukrywa podczas USG?

ja te majty w jakiejś hurtowni kupowałam ale w kiosku szpitalnym też były. Podkłądy szpital fundował. no Azula jakby to powiedzieć delikatnie ... te majty tak sie mają do kabaretek jak prosta piiii do gejszy.

Zasadniczo jak kocha to we wszystkim, jak pożąda to też we wszystkim... jakby patrzeć na ten problem pod tym kątem to majty z siatki są sexi dla naszych mężów :-p

Azula jak sprawdzisz to napisz :-D jak zareagował bo ja swe gacie wyrzuciłam :-D miałam spalić wraz ze stanikiem koszmarnym do karmienia ale jakoś pogody nie było :-D
Basiu ja wiedziałam że TY wrażliwa jesteś ale żeby AŻ tak ??
Katrina to jak to tak ? nie wiesz kim jest Twój lokator ? wypiął tyłek na pana dr od skanu ?
Anko za obraze odczuć wszelakich by Cię zamknęli w tym "kostiumiku" :-p

reklama
W kaftanikach to nas wszystkie pozamykają kiedyś, może w jednym psychiatryku i dopiero będzie zabawa:-D:-D:-D

No ja swoje gacie też wywaliłam, a można było tak... kiedyś po kąpieli wciągnąć na dupkę, podciągnąć pod pachy i na biust, moje były w takim bardzo kobiecym wrzosowo-różowym kolorze... I w tym wparować do sypialni. ewentualnie na szyi sznur pereł lub czerwone szpilki.
Jakże kuszące jest zobaczyć minę małża :):):) Może zakupię takie gatki jeszcze jedne, zrobię co napisałam a potem... mąż drgawek dostanie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry