reklama

Ciąża po 40

reklama
Dzięki dziewczyny, ja wiem, że to nie tragedia ale biedak tragicznie wgląda. Najlepiej dyby zasnął i obudził się rano, ale on tak drzemie już od dawna to wyspany.
Azula, ja radzę wielorazowe, takie z siateczki, one przepuszczają powietrze i dzięki temu są lepsze. A i w domu ich używałam - one są bardzo miękkie, delikatne i po cc nie drażniły okolic rany. Jedyna wada - wygląda się w nich okropnie, bo prawie pod pachy są :-D:-D No ale to nieważne akurat. Miałam cztery sztuki, bo jak wypierzesz, to za godzinę, dwie można zakładać.

Właśnie chyba nie grypa Majus, mięśnie i kości go nie bolą, jakieś przeziębienie po prostu

Ania - wiem, że Ty już masz pewne historie skurczowe na koncie, poza tym jesteś kilka tygodni przede mną, a u mnie dziewczyny miały raczej tendencje do przekraczania terminów. Ja mam jeszcze czas, ale też wolę nie zostawiać na ostatnią chwilę zakupów, tymbardziej, że ja do Centruma Handlowego mam albo 20km do jednego miasta, albo 40km do drugiego.

Basiu wbrew pozorom jak jest temperatura to chyba dobrze, bo to znaczy, że organizm walczy z infekcją, witaminek niech poje, zimny okład na czoło i może już jutro poczuje sie lepiej ;)

dobry wieczór spamiary :-)
Zoyka w końcu jakaś myśl rozsądna i po rozmowie z Jarkeim :-) a Jula ma uśmiech słodki :-)
Majty miałam z siateczki - no na sex sie nie nadaja ale są wygodne i za nie nie ganiają.
Nie kupowałam w lidlu bo nie mam po drodze, słyszałam że pieluchy też mają spoko, bo np. biedronkowe mi nie pasują.
Basiu - paracetamol jak na ulotce, daj mu jak masz aspirynę lepiej chyba ze ma wrzody to nie, zrób kanapkę z czosnkiem, mleko z miodem, gorąca kapiel i do łózka. Jak będzie dalej marudził to rozwiązanie z dobiciem nie będzie złe :-)

Dzięki dziewczyny :)
Aniu, dam mu jeszcze jedną szansę - jak do jutra nie wyzdrowieje - dobiję, bo więcej nie dam rady patrzeć jak się męczy, no za wrażliwa jestem.
O, zimny okład mu jeszcze zrobię.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry