anka_d
Fanka BB :)
Wreszcie sie uspokoiło w nowy-starym domku
Wszystko ułożone i cisza...
Zoyka rób Julce więcej mleka, zje ile będzie potrzebowała bo wydaje mi się że 30 to trochę za mało. Sama zresztą widzisz, że krzyczy głodna po godzinie. Bądź "złą" matką kilka dni a zobaczysz jak odpoczenisz gdy Julka nauczy się spać nie na brzuchu ale w łóżeczku. Jeszcze nie jest za późno by odzwyczaić dziecko od terroryzmu
A dzieci potrafią wykorzystywać każdą okazję byleby tylko było jak im się podoba a nie jak chce zmęczona i niedospana mama
)
Wszystko ułożone i cisza...Zoyka rób Julce więcej mleka, zje ile będzie potrzebowała bo wydaje mi się że 30 to trochę za mało. Sama zresztą widzisz, że krzyczy głodna po godzinie. Bądź "złą" matką kilka dni a zobaczysz jak odpoczenisz gdy Julka nauczy się spać nie na brzuchu ale w łóżeczku. Jeszcze nie jest za późno by odzwyczaić dziecko od terroryzmu
A dzieci potrafią wykorzystywać każdą okazję byleby tylko było jak im się podoba a nie jak chce zmęczona i niedospana mama 
..już jej światło zaświeciłam w pokoju i telewizor gra...a mi łeb zaraz pęknie chyba, nieśmiało liczę na spokojną nockę dzisiaj
Tatuśko w południe wyjechał aż do piątku, tak więc odciążenia znikąd