reklama

Ciąża po 40

reklama
AZULA siedź na doopie !!!! jakie okna, jakie malowanie ?!?!?!?!?!?!
Kłaczku i Emolium i Oilatum i Balneum - emulsje do kapieli.
Używam jeszcze z firmy Bioderma ABCDerm Moussant, łagodny żel myjący do ciała i włosów.
na tyłek: Krem na pupe - z Balneum seria Baby basic i Bepanthen maść - wszelkie podrażnienia od pampków - bo młody miał tak owe. Na pysia - krem z balneum i nivea na każda podogę. Na resztę ciała emulsje z Emolium.

Emolium - Skóra bardzo sucha, podrażniona i swędząca

Oj ja tez moge na ciaze pomarudzic? Dzis ryczalam az, mam dosc ruchow ciaglym, kopania wrecz, boli to i spac sie nie da. Z Patrykiem tego nie pamietam, nie bylo az tak zle. Puchne, czuje sie po byle czym zmeczona, zasapana i chce juz maj!!!!!!!!
Ja nawet nie czekam do 38tyg tylko od 36 planuje juz po schodach biegac! nie ma to tamto...;)

Co do kremow do pupy to od poczatku stosowalam tylko Sudocrem i nigdy odparzen nie mial. Zreszta z tego co wiem to kazde odpazenie sudocrem leczy idealnie...kiedys mojej udanej kuzynki synek mial odparzenie takie, ze prawie sie krew lala (doslownie!) u lekarza az byla jej matka (czyli babcia). Kupilam Sudocrem zanioslam i jak reka odjal..
Ja kocham Sudocrem wielka miloscia;)

Aa i co do kapania to od razu teraz kupuje Oliatum. Super nawilza i juz nie trzeba zadnych olwiek i tego typu smarowidel.

witajcie

Zoyka - sama słodycz z Twojej córci.

Ollena - no u mnie Sudocrem się nie sprawdził, tylko Bephanten. Linomag tez pewnie byłby Ok, ale go tu nie kupię. Teraz też będę z niego korzystać. Tyle, że nasze dzieci mają już genetyczne obciążenie alergiami (ja mam wziewne, mąż ma skórne) i stąd nietolerancja suchej skórki do jeszcze wysuszającego kremu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry