reklama

Ciąża po 40

Cześć Kobietki:-D
Z okazji naszego święta życzę nam, by nasi mężowie byli bardziej wyrozumiali, mniej leniwi, bardziej kochający i mniej zapatrzeni w swoje "kochanki" na czterech kółkach ;-)

Spanie wyżej dało rezultat w postaci katorgi z krzyżem za to bark nie boli. I tak źle i tak niedobrze... w każdym razie łeb mnie naparza od wstania, pół nocy biegałam piłam, jadłam, piłam... Do tego znowu horrory senne. Dzisiaj każdy na mnie wrzeszczał że nie dbam o ciążę, że dziecko jest chore, że nie robię badań i w ogóle zachowuję się nieodpowiedzialnie. Obudziłam się z wytrzeszczem oczu, żmijka szalała a ja analizowałam czy rzeczywiście zachowuję się jak kretynka nie dbając o maleńką. Doszłam do wniosku że jestem chora psychicznie i zasnęłam :baffled: Ostatnio mi się śniło że mi zsypy w bloku zamurowali na każdym piętrze i biegałam z workiem na śmieci kłocąc się ze sprzątaczką... odnoszę wrażenie, że dziwne sny to domena kobiet w ciąży i albo wybierze się bezsenność, albo człek będzie zastanawiał się czy jest o zdrowych zmysłach :baffled:

reklama
Hełoł
dzień kobiet
dzień kobiet
niech każdy się dowie
że dziś jest święto dziewczynek :-D
Mój m. oczywiście nie pamiętał ... znaczy się robię awanturę na cała kamienicę :-D
Młody jako syn swego ojca się przyłączył do irytowania matki od bladego świtu i po porannym mleczku snu ZERO !!! siedzi w bujaku, gawędzi z Panem Mięciutkim, w Panu Mięciutkim najbardziej fascynuje go metka wystająca mu z tyłka no i ogonek, a w smoku klips który jakąś techniką odpina :-D
Anka ja nie pamiętałam swoich snów z czasu ciąży - mało prawdopodobne żeby mi się NIC nie śniło, ale czytając Wasze senne horrory to się w sumie cieszę z tego.

To ja tradycyjnie z gołymi chłopami wjadę:

dzienkobiett.jpg wszystkiego naj kobitki!!!

U mnie noc tragiczna, teraz tez się drze więc nie napisze nic więcej bo muszę pójść ubić:-p
wdepnę potem :)

Barbara, ja o starym myslalam! Mlody tez mi nie lezy, ale juz lepiej...

Noc?? Mlody z zegarkiem w dupie co 3h ryja darl, zjadal 120 albo i 90ml i szedl spac. Kpina jakas. Teraz wciagnal 230ml i to ja rozumiem.

Co do Dnia Kobiet to ja nie mam watpliwosci - Rajmund nigdy nie pamieta o takich rzeczach.

Wszystkim Paniom i Panienkom zyczenia zlozy Karol jak sie obudzi - on na pewno bedzie pamietal bo jest dobrze wychowany.:tak:

Niech mi nikt nie mówi że w ciąży się można wyspać na zapas :))) Po urodzeniu też masakra... czyli grozi nam bezsenność przez najbliższe dwa lata :baffled: Trudno, chciała baba dziecko to ma:)))
Ja dostałam buziaka z życzeniami od chłopiny ledwo oczka otworzyłam :-D Kwiatków pewnie nie będzie bo zanim skończy pracę to kwiaciarnie świecić będą pustkami, ale ten buziak lepszy od wielkiego bukietu róż :)))

anka_D teraz to my juz nie mozemy spac zeby przygotoac organizm do pobudek nocnych w przyszlosci. Dziwne, ze wtedy organizm jak na zlosc chce spac non stop!!
Wszystkiego NAJ dla Was!
klaczku ten Twoj Karol mnie zadziwia...230 to moj 2,5 latek wypijal czasami ;) Ale niech je na zdrowie!

Dziewczyny mam pytanie... U mojego Patryka jeszcze niedawno odkrylismy koszmarna ciemieniuche. Ma ogromna ilosc wlosow, blond, wiec trudno to bylo zauwazyc tymbardziej ze do niedawna darl sie jak opetany przy myciu wlosow wiec rachu ciachu i byl koniec.
No ale wyplenilismy niby, ale nadal ma taka skore w niektorych miejscach sucha jakby i pozostalosc ciemnieniuchy.
Teraz wyczailam Oilatum szampon do suchej skory i chyba luszczacej sie/z lupiezem dla dzieci. Kupic mu? pomoze? doradzcie.

reklama
Ollena ja bym profilaktycznie dalej smarowała głowę Patryka płynem na ciemieniuchę, ona ma tendencje do nawracania i jeżeli coś jeszcze zostało między włoskami to trzeba to wyleczyć do końca. Dopiero potem myśleć o szamponie lekko natłuszczającym skórę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry