reklama

Ciąża po 40

reklama
Flo, serdeczne gratulacje, teraz będziesz miała mniej pisania przy pisaniu postów bo nie będziesz przed słowem "mąż" dopisywać "(prawie)"
Kłaczku, Karol to już taki prawdziwy niemowlak, z noworodka mu nic nie zostało. dziękujemy Panu Karolowi :):):)
Majuska, to Ty masz koszmar z tym spaniem. Ja to na mszę chyba dam w takim razie dziękczynną za przespane noce:-D:-D:-D Współczuję, ale na pewno się to małej unormuje. Dasz radę :)

Flo, serdeczne gratulacje, teraz będziesz miała mniej pisania przy pisaniu postów bo nie będziesz przed słowem "mąż" dopisywać "(prawie)"
No:-D Chociaz jeden plus całego tego przedsięwzięcia:-D
Gratulacje wielkie Pani Florentyno i najlepsze życzeni ana nowej drodze życia :))))))))))))
Basiu ja wiem, że spanie się unormuje tylko kiedy?... bo jak w wieku 2 lat to ja nie dożyję:baffled:
Kłaczku u nas jest np. Bebiko zagęszczane kleikiem ryżowym, dla głodomorów, ale to dopiero od 6 miesiąca mozna podawać. jak patrzę na Karola to już się nie dziwię, że on tak pałąszuje, przeciez to kawał gościa, bardzo dorośle wygląda no i niesamowity przystojniak:-)

Dziękujemy Karolowi za życzenia z kwiatkiem :-D
Majuśka nie martw się, jak diabeł nie może to babę posle... dlatego na nas spadł obowiązek rodzenia i wstawania po nocach, bo jaki facet by to wytrzymał? :-D

reklama
Moi chłopcy nie miewali więc nawet nie wiem jak by to miało dokładnie wyglądać nie będę zgadywać to jakieś bóle brzuszka.Ja tylko pamiętam ząbkowanie Adasia bo wykończył wszystkich wkoło.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry