anka_d
Fanka BB :)
DRUGA
Witam cieplutko
)
Chłop wyprawiony do pracy, kawa przed nosem i można zacząć piątek
) podobno jutro ma być 16-18 stopni u nas, ale za to dziś przymrozek i szyby samochodowe do skrobania. Zobaczymy na ile sprawdzą się prognozy.
Basiu ciężko dobrać jest ubranko na taka pogodę i chyba najlepsza metoda to na "cebulkę" bo zawsze można zdjąc cieplejszą czapeczkę z wierzchu czy odsunąć grubszy kocyk. Mama mi zawsze mówiła ubieraj dziecko tak jak siebie plus jedna warstwa bo ty chodzisz a dziecko leży. Nic mądrzejszego nie wymyślę
Brakuje mi pomysłów na nogi, skóra jest napięta, czerwona, swędzi i boli. Wczoraj to mi się aż świeciły blaskiem własnym takie napuchnięte
Trzymanie w górę kompletnie nic nie daje, masaże też nic. Zaczynam się martwić o zatrucie ciążowe a ten nowy lekarz we Wrocławiu po prostu zignorował mnie kompletnie gdy pytałam się co mam robić. W ogóle jestem trochę zła na niego i mam nadzieję, że wyznaczona wizyta na 29.03 nie dojdzie do skutku bo już urodzę
Ale tylko nogi puchną bo ręce mam w zupełnym porządku, twarz też normalna... No jakoś trzeba dotrwać chociaż chodzenie sprawia kłopot bo zwyczajnie boli.
Spraszam wszystkich na poranną kawę
Witam cieplutko Chłop wyprawiony do pracy, kawa przed nosem i można zacząć piątek
Basiu ciężko dobrać jest ubranko na taka pogodę i chyba najlepsza metoda to na "cebulkę" bo zawsze można zdjąc cieplejszą czapeczkę z wierzchu czy odsunąć grubszy kocyk. Mama mi zawsze mówiła ubieraj dziecko tak jak siebie plus jedna warstwa bo ty chodzisz a dziecko leży. Nic mądrzejszego nie wymyślę
Brakuje mi pomysłów na nogi, skóra jest napięta, czerwona, swędzi i boli. Wczoraj to mi się aż świeciły blaskiem własnym takie napuchnięte
Trzymanie w górę kompletnie nic nie daje, masaże też nic. Zaczynam się martwić o zatrucie ciążowe a ten nowy lekarz we Wrocławiu po prostu zignorował mnie kompletnie gdy pytałam się co mam robić. W ogóle jestem trochę zła na niego i mam nadzieję, że wyznaczona wizyta na 29.03 nie dojdzie do skutku bo już urodzę Spraszam wszystkich na poranną kawę

Mój synek jest atopikiem, ja sama też mam bardzo suchą skórę, więc jesteśmy na bieżąco. I potwierdzam to, co piszą dziewczyny - generalnie jak coś jest dla alergików, to nie znaczy, że nie uczuli. Szczególnie z proszkami trzeba uważać. A kosmetyk trzeba metodą prób i błędów dobrać dla siebie. Np. na mojego syna seria Emolium nie specjalnie działała. Do kąpieli nie dają mu nic, ewentualnie sól morską, taką spożywczą, jemu to akurat dobrze robi. A ciało smarujemy Cetaphilem DA albo MD (DA ma nieco cięższą konsystencję) i jak do tej pory nic lepszego nie znaleźliśmy dla niego, ale też nie szukamy, bo działa rewelacyjnie. Także polecam, ale bez gwarancji - bo każda skóra ma swoje własne upodobania, i coś, co jest dla jednego świetce wcale nie musi być świetne dla drugiego.