Marzena197235
Fanka BB :)
witajcie mamuski
Ja dopiero weszłam na kompa nie mam w tygodniu dostepu do neta i podczytuje tylko w wekendy , nie wiem co u was poczytam dopiero na spokojnie wieczorkiem jak niunia pójdzie na noc spac
Musze sie pochwalic ze doprowadziłam w koncu Klaudie do normalnych kupek ale codziennie je sliwke i pije ale tylko przez strzykawke inaczej nie tknie picia w zaden inny sposób a pic niestety musi , nareszcie skonczył sie koszmar kupkowy
Ja dopiero weszłam na kompa nie mam w tygodniu dostepu do neta i podczytuje tylko w wekendy , nie wiem co u was poczytam dopiero na spokojnie wieczorkiem jak niunia pójdzie na noc spac
Musze sie pochwalic ze doprowadziłam w koncu Klaudie do normalnych kupek ale codziennie je sliwke i pije ale tylko przez strzykawke inaczej nie tknie picia w zaden inny sposób a pic niestety musi , nareszcie skonczył sie koszmar kupkowy
W zasadzie dziwne, że nie zatrzymali go w szpitalu na badania. Uraz czaszki oznacza tyle, że czaszka zmieniła swój kształt (spuchła, wgniotła się, pękła, ale to raczej nie w tym przypadku, bo mówiliby o pęknięciu itp.), konsekwencje mogą być różne - od żadnych niemal, bo bardzo poważne. Powinni mu zrobić teraz rezonans i kompleksowe badania neurologiczne. Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze.
teraz ma pełne prawo skarżyć lekarza z pogotowia który odmówił mu pomocy, ale najpierw niech się wyjaśni co to za uraz. Bo może być od pierdólki pod tytułem lekkie uszkodzenie słuchu po krwiaka na mózgu
Chociaż leniuszkowanie teraz przynosi dobre efekty bo ciąża mniej męczy. Jak Twoja skóra i sny o zwojach drutu?