D
delete
Gość
Zoyka, ale ta wyrośl kostna, to z powodu wypadku?
no tak. to po prostu guz ?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zoyka, ale ta wyrośl kostna, to z powodu wypadku?
lub szkoli
w niedzielę sie z nimi spotkam. Laryngolog ewetualnie neurochirurg jeśli jest jakiś krwiak.
łyżeczka byłą uzyta RAZ a druga leży, ustnik tylko umyty - także chętnie oddam
zrezygnowałam i od razu przeszłam na łyżeczkę :-) ma silikonowe z mothercarre i chętnie nimi jada. Ostatnio nawet usiłuje jadać samodzielnie
Ale dotyczyło to marchewek (którą chciał wymiotować), dyni, jabłka i gruszki. Kaszki dodawąłam delikatnie po łyżeczce aż doszliśmy do jednego kaszkowego posiłku - w przypadku Młodego kupuje sinlac. Jest bezglutenowy i ma fajną konstystencje - w sam raz do nauki jedzenia. A szpinak mam na ściania, czasem mam nożkę w dyni ... Basiu nie wiem czy zamierzasz kupować słoiczki czy też nie. Ja policzyłam , spróbowałam gotować ale dopóki Młody schabowego ;-D nie wciągnie to raczej słoiczki. Łatwiej kontrolować moim zdaniem co zjada, w jakiej ilości i co ewentualnie może powodować aleregie u niego.
siebie w rękawice spawalnicze i fartuch rzeźnicki, na głowe koniecznie i jemu i mi czepki kapielowe a na oczy gogle ... Otrzepuje się, ma odruch wymiotny ale ... nie wymiotuje. Przy drugiej łyżeczce jest zdziwiony a trzecią wciaga, czase to kwestia konsystencji, czasem smaku.