reklama

Ciąża po 40

reklama
Witajcie kochane

u mnie tez rosolek juz gotowy na 2 danie naszykowane na cymus dokoncze go jak wrócimy ze spacerku jak tylko mala wstanie ruszamy w rejs , dzisiaj ksiezniczka moja przespała caluska noc do 7 rano od 9 wieczor jestem mega wyspana

Aniu ja tez bym chciała tak jak ty jeszcze z brzuszkiem pochodzic to takie cudowne przezycie koncowka meczaca ale warto

Pomknę brzmi bardzo dumnie :-D W rzeczywistości się potoczyłam na krótkich nózkach :))) Robert wczoraj odkrywczo stwierdził, że wyglądam jak mały pingwinek.... chodze i kołysze sie na boki machając bioderkami. Normalnie kocham mego chłopa :-D niech go drzwi ścisną boleśnie :)))

witajcie niedzielnie

No mój mi kiedyś tak słodko przed spaniem "skomplemencił" - nie wiedział, że obcowanie z wielorybkiem może być takie przyjemne....
miałam ochotę zrobić mu krzywdę - chudzielcowi jednemu.
Chciałabym, żeby choć raz poczuł sie takim wielorybkiem.

Wiecie co to jednak nasi panowie mają pomysły nie z tej ziemi.... komplemenciki rzadkiej urody :-D Powinnysmy zrobić konkurs, która nazwa bardziej trafna :)) W wannie to słyszę że greenpeace trzeba będzie wzywac na pomoc, bo wyrzuciło na brzeg jakieś zwierzątko ale na szczęście dla Roberta nie określił dokładnie rodzaju zwierzatka, delfinki są piekne i powabne a czasami też leżą na plaży :-D

Cześć dziewczyny ja dopiero teraz .Mało miałam do doczytania bo widać i was wiosna na spacerki powyganiała.Mój mi powiedział ,że jestem jego pączusiem nadzianym,a ja mu ,że chyba beznadziejnym;-)

Zdjęcie0101.jpgWczorajszy spacerek
Zdjęcie0124.jpgTo dzisiaj na spacerku
Zdjęcie0121.jpgMinki robi jak babcia jak cos pilnie pracuje nad czyms

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry