reklama

Ciąża po 40

Majuśka i Zoyka ja sie nie gniewam, w sumie sama bym ryczała ze smiechu gdyby nie zawieszony brzuch i brak możliwości ruchu z głowa w dół :-D a to że niedospana? pójde dziś z kurami i tyle :))) odespię bo teraz nie bardzo mam na czym, chyba że usnę na siedząco w fotelu :)) Wiem, że zdarzenie komiczne :-D
Ta czapeczka wygląda na ciepłą, ale nie ma zasłonietych uszek więc chyba dla noworodka to ciut za cienka. Albo pod nią wsadzić taką cienką z nausznikami i tylko żeby nie przegrzać Julki.... wszystko zależy od wiatru i pogody, bo dziś u mnie pochmurno a na Pomorzu to chyba dodatkowo wietrznie...

reklama
Barbara, ja nie wiem co tam robi rozowa podszewka, ale ta skora zapina sie na meska strone przeciez. I jest absolutnie boska!
Katrina, jak poszlo tak jak mialo isc to gratulacje!
Anka, to musialo byc mocne! Nie zazdraszczam, ale opis czyta sie swietnie.

Przezylam i nie zamkneli, tylko mama "narzeczonej" dziwnie patrzyla na brazowe fusy w butelce. Coz... Wazne ze maly szczesliwy i dobrze sie bawil bo ruchu kupa, dzieci biegaja, az po godzince po prostu zjadl i padl. I tak sobie spi do tej pory...

Mnie nie był ani wczoraj wieczorkiem ani dziś z ranka pojechałam do mamy na noc.Mój M nie bardzo był zadowolony.Ale mam już tylko mam nie mam ani taty ani teściów nie mówiąc już o dziadkach.Na razie mama się trzyma (oby jak najdłużej):tak:.

Kłaczku - można by powiedzieć, że tyle ile chciał to wziął. Zawsze podaje się ciut wyższą kwotę niż na prawdę chcesz po to, żeby było z czego spuścić. I te kwotę (ok. 350E) obniżył uzasadniając, że opony już są do wymiany (zgodnie z prawdą). Tak więc wilk syty i owca cała.
Najważniejsze, że pozbyliśmy sie jednego auta, które i tak stało, bo ja niestety nie mam prawka, a nawet jakbym sie teraz uczyła, to ja wolę jeździć mniejszym, bo jest mi bardziej poręczne (sama do dużych nie należę).

Majuska fajna czapka!
Katrina tu tez takie sa w H&M a nawet wiekszy wybor:-)
Zoyka mozesz czapke, teraz w PL taka fajna pogoda, ze ja juz bym bez czapki wychodzila:-)

Witam wszystkie Panie, mam na imie Asia i wczoraj zrobilam test - pozytywny - mam 40 lat i nie wiem co dalej....
Napewno teraz lekarz no i o siebie trzeba zadbac, ale mam tak wiele watpliwosci i straszne obawy. Mam syna 21 lat, roznica bedzie kolosalna...ale narazie wiem tylko ja, moj partner i nikt wiecej. Cieszymy sie, ale....boimy sie jak dzieci!!!
W zasadzie to jeszcze troche niedowierzamy....
Pozdrawiam serdecznie, mam nadzieje, ze podniesiecie mnie troszke na duchu.

Ollena - nie wiem gdzie mam tu najbliższy sklep H&M....

asiaplomyk - nawet nie wiesz jak fajnie jest mieć dzieci z taką dużą różnicą wieku, te "stare" żyją juz swoim życiem, a my mamy jeszcze takie małe pisklaki, na pewno będzie dobrze, tylko jak pisałaś - musisz poświęcić troszkę więcej czasu sobie,

hej, hej

A my po wizycie (pierwszej w życiu) u pana doktora. Pan doktor na długo nas zapamięta bo Jula zrobiła koncert :)

Wszystko miód. Mała wazy już 5800. Karmię prawidłowo, przybiera prawidłowo, bioderka i reszta super. Dr polecił badania USG bioderek bo są darmowe i wart, wiec pójdziemy i zaproponował szczepienia płatne bo jak powiedział są tez darmowe ale nikt już tak w Europie nie szczepi.

asiaplomyk - witaj , głowa do góry. Pomyśl jak to fajnie ze będzie poczuć się jak 21 lat temu:) A poza tym to ważne ze będzie miała wsparcie w dorosłym rodzeństwie. Bedzie dobrze, będzie cudnie :)

Ja mam 39 lat i sie ciesze ze podjęłam ryzyko urodzenia dziecka :)

Zobacz załącznik 449097 Hej ! To ja Julka , mam już miesiąc i pełny brzusio :)

Dzieki Katrina, dzieki Zojka, mialam tak przykre doswiadczenia z pierwszym dzieckiem, ze strasznie sie boje. Ciaza byla koszmar, 3 pobyty w szpitalu, porod trwal 2 doby, nikt mi w szpitalu nie chcial pomoc, w koncu urodzil sie w czepku. Jak moj Sylwek (teraz 21lat i 185cm) mial 28 dni to mial operacje, ktora uratowala mu zycie bo jaderko uwiezlo z kiszeczkami...jednym slowem teraz wszystko do mnie wraca, moje okropne wspomnienia. Wiem, ze moze byc zupelnie inaczej, ale nie zapomne jaki mialam zal do losu, dlaczego akurat moj synek...ahh...
...... a teraz to dobiero mam stracha, bo starawa jestem....;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry