reklama

Ciąża po 40

Zoyka - to niemożliwe, przecież dopiero co urodziłaś, kiedy ten miesiąc minął??????

asia - ja Ci tu dam starawa!!!! teraz jesteś bardziej doświadczona, tym razem na pewno będzie dobrze, myśl pozytywnie!!
Ja tez nie miałam dobrych wspomnień z pierwszego porodu i pobytu w szpitalu (choć ciąża była spokojna), ale przy drugim się "wyleczyłam" i jak widzisz na suwaczku, niedługo urodzę następne (żeby nie było, z planowanych ostatnie).

reklama
Witaj Asiu .Ja to już tak niebawem na wylocie więc ciągle jeszcze coś muszę zrobić ,a to u jakiś brudek ,a to tam jeszcze ciągle coś.Po świętach mam ochotę już jedynie się byczyć i czekać na dzidiunię:tak:.Nic się Asiu nie bój (tak mówię ,a sama się czasem zastanawiam na co mi dziecko na stare lata ,a będę babcią:baffled:).A kiedy indziej znów czuję się jakby lat mi ubyło i tak strasznie się cieszę tym bardziej,że podobno to dziewczynka.Damy radę wszystkie w końcu my som starej daty No nie;-).Wszystkie czapule superanckie ,a małe dziewuszki w nich słodko wyglądają.Ja mam chyba ze 100 czapeczek tak jakoś mi się nazbierało.Trochę dostałam ,a trochę kupiłam(niestety są nie tak drogie ,a takie śliczne:tak::-D,że aż trudno się oprzeć.

Katrina, i gites!:tak:
Asiaplomyk, co za panika? Kto pozwolil? U mnie roznica miedzy najstarszym a najmlodszym cos ponad 24 lata, miedzy najmlodszymi z "pierwszej tury" a Karolem jedyne 20 i planujemy jeszcze jedno. A mam 44 lata. Zadnego bania sie, prosze bo to dzidziusiowi szkodzi. Gratulacje skladam serdeczne - "jesienne" dzieci sa zajedwabiste! A to co sie dzialo kiedys, to historia. Kazda ciaza jest inna i kazde dziecko jest inne.
Zoyka, ale model puchaty! Slicznosci Juleczka!

Witaj Asiu :-)
Katrina gratulacje - koniecznie powinnas to opić :-)
Zoyka ja robiłam Młodemu biodra odpłatnie. Nie wiem czy to kwestia oddziału NFZ. Szczepioni odpłatne ... ale uważam to za zwykłe piiiiiiiiiiiiiiiii że są odpłatne - bo nie każdego stać na nie, mnie sie nawet nie chce liczyć ile już wydaliśmy na szczepienia.
Poza tym Flo ma racje ... Wasze dziewczyny w słodkich czapusiach a nasze chłopaki w kaskach ? beratach z anteną albo pilotkach ... czemu nie ma takich czapeczek i np kierownicy czy też statków zamiast kwiatków ?
po zdjęciach dopiero widać jak te wszystkie dzieciaki rosną ... dopiero Zoyka szłaś do szpitala a już o szczepieniach piszesz ... echhhh

Witaj Asiu i zostań u nas, będziemy cały czas, na bieżąco podnosić Cię na duchu i nie ma bata , na pewno wszystko będzie dobrze:-D
A myśmy dzisiaj próbowały pierwszą w życiu marchewkę no i chciałam Wam to uwiecznić, ale aparat mi padł:no:
Kleik na moim mleczku teraz na noc był jedzony łyżeczką, taką dorosłą mam dziewczynę :)))) Nie chce z butli jeść:-D

Zoyka myślę, że spokojnie możesz Julę w takie czapeczki już ubierać, jakby było jakoś chłodniej i wietrznie to ewntualnie kapturkiem otulić i wio się lansować!!! No a na fotce Juleńko to my widzimy, że masz pełny brzuszek, widzimy:-D:-D Słodka jest :-)
Misia a mi sie wydaje, że widziałm w H&Mie sporo męskich czapusi...jakies beże, granaty..

Ja bioderka za darmo, ale szczepię płatnie 450+450+130...rozbój w biały dzień:no::no::no:

Powiem Wam, że to jest o tyle dobrze, że oprócz Rotawirusów, na które nie ma szczepionek, to wszystkie inne są za Free, oczywiście łącznie z Pneumokokami.

Sorki za post pod postem.

Ostatnia edycja:
reklama
ale bym się napiła whisky z colą!

gdzie ta wiosna ? Bo na pewno nie u nas.

Misia ja jeszcze się w tych szczepieniach nie orientuje ale darmowe 3 kłucia a płatne 1 i 170 zł.
i pamiętam jak niedawno kłaczek rodziła a Karol ma już ponad 2 miesiące. Czas leci , sama nie wiem kiedy minął ten miesiąc. zaraz będziemy czytać o kupkach Wandzi i nieprzespanych nocach Ani.

Co to ta siatka centylowa ? widziałam w książeczce zdrowia dziecka ze jest ale lekarz nic o tym nie wspominał.

Majuska
u nas dzisiaj tylko 5 stopni, w nocy padało i wiało cały dzień.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry