katrina115
Potrójna Mama
Zoyka - to niemożliwe, przecież dopiero co urodziłaś, kiedy ten miesiąc minął??????
asia - ja Ci tu dam starawa!!!! teraz jesteś bardziej doświadczona, tym razem na pewno będzie dobrze, myśl pozytywnie!!
Ja tez nie miałam dobrych wspomnień z pierwszego porodu i pobytu w szpitalu (choć ciąża była spokojna), ale przy drugim się "wyleczyłam" i jak widzisz na suwaczku, niedługo urodzę następne (żeby nie było, z planowanych ostatnie).
asia - ja Ci tu dam starawa!!!! teraz jesteś bardziej doświadczona, tym razem na pewno będzie dobrze, myśl pozytywnie!!
Ja tez nie miałam dobrych wspomnień z pierwszego porodu i pobytu w szpitalu (choć ciąża była spokojna), ale przy drugim się "wyleczyłam" i jak widzisz na suwaczku, niedługo urodzę następne (żeby nie było, z planowanych ostatnie).
.Nic się Asiu nie bój (tak mówię ,a sama się czasem zastanawiam na co mi dziecko na stare lata ,a będę babcią
).A kiedy indziej znów czuję się jakby lat mi ubyło i tak strasznie się cieszę tym bardziej,że podobno to dziewczynka.Damy radę wszystkie w końcu my som starej daty No nie;-).Wszystkie czapule superanckie ,a małe dziewuszki w nich słodko wyglądają.Ja mam chyba ze 100 czapeczek tak jakoś mi się nazbierało.Trochę dostałam ,a trochę kupiłam(niestety są nie tak drogie ,a takie śliczne
,że aż trudno się oprzeć.